Giveaways bedrukken

Giveaways bedrukken

Als jij je klanten, relaties en prospects een leuke verrassing wilt geven, terwijl je ook reclame maakt voor je eigen onderneming, laat dan je giveaways bedrukken. Kies voor giveaways die makkelijk in grote oplagen geleverd worden en die jouw logo echt onder de aandacht brengen bij je doelgroep.De beste giveaways om te laten bedrukken

Wat zijn nou eigenlijk goede giveaways om te laten bedrukken? Dat ligt allereerst aan je doelgroep. Werk je veel samen met bedrijven in de horeca? Dan zijn aanstekers, sleutelhangers en bieropeners een goede optie. Organiseer je een netwerkevent? Denk dan aan keycords, anti-stressballen of boekjes met notitieblaadjes. Het meest belangrijke is dat je een giveaway kiest die je doelgroep daadwerkelijk gebruikt. Weet jij al waar jouw klanten behoefte aan hebben?
 

Waar let je op bij het kiezen van een promotiebedrijf

Om je giveways te laten bedrukken heb je een promotiebedrijf nodig. Je hoeft maar even te zoeken op internet en het zal je opvallen dat er vele mogelijkheden zijn. Dus waar let je op bij het kiezen van een bedrijf? Allereerst wil je een bedrijf dat vertrouwen uitstraalt. Zoek altijd naar online reviews en kijk naar de ervaring van het bedrijf. Dan zijn er nog de producten zelf en de levering. Is de kwaliteit voldoende? Kunnen de hoeveelheden die je nodig hebt snel bedrukt en geleverd worden? Kies daarom altijd voor een bedrijf dat giveaways op voorraad heeft.
 

Begin op tijd

Laat je giveaways op het juiste moment bedrukken. Bijvoorbeeld als er een beurs aankomt waar jij met jouw bedrijf aanwezig bent. Of verstuur ze rond de feestdagen als bedankje naar je relaties. Wees er op tijd bij anders loop je het risico dat je jouw spullen te laat geleverd krijgt. Dan mis je het contactmoment dat je wilt, en dat zou zonde zijn, nietwaar?


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 rdj1982, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.