Laat een goede indruk achter bij klanten!

Laat een goede indruk achter bij klanten!

Ben je als bedrijf op zoek naar verpakkingen voor je producten? Kies dan voor een bedrijf die jarenlange ervaring heeft in het leveren van hoogwaardige verpakking dozen. Je kunt kiezen voor kartonnen dozen, maar ook vouwdozen, pallets en verpakkingsfolie. Wanneer je hebt gekozen voor de soort doos kun je kijken of je het wilt bedrukken. Ik raad je aan om dit wel te doen, op deze manier laat je namelijk een indruk achter bij degene die het ziet.  

Het is belangrijk dat je een huisstijl hebt. Deze kun je terug laten komen op diverse verpakkingen zoals briefpapier, brievenbusdozen, vouwdozen en nog veel meer! Wanneer je hiervoor kiest is het belangrijk dat het logo wordt afgedrukt in de originele kleuren. Zo creëer je geen verwarring bij de klant als je bijvoorbeeld kies voor een zwart witte logo. Het bedrukken in kleur kost iets meer, maar ziet er zeker beter uit!

Als je iets wilt presenteren, bijvoorbeeld documenten of geschenken kan dat op verschillende manieren. Wanneer je er veel energie in steekt is het natuurlijk belangrijk dat je een mooi resultaat hebt, waarmee je een goede indruk kan achterlaten bij je klanten. Mooie bedrukte dozen kunnen hier goed bij helpen. Op basis van je doelgroep, budget en het product is het mogelijk om door diverse bedrijven een prachtig bedrukt doosje te laten maken. 

Een stevig en mooi doosje kan in elk gewenste formaat worden gemaakt. Wanneer je het doosje van een matte of hoogglans laminaat maakt, heeft deze extra bescherming. Het drukwerk wordt  gelijmd om het golfkarton. Dit is mogelijk aan de binnen en buitenkant van het doosje. Omdat de meeste dozen als ‘piano’ worden geleverd is het makkelijk om de voorraad op te slaan. Dankzij de vouwen in de doosjes is het extra gemakkelijk om ze in elkaar te zetten.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.