Alles wat je moet weten over backlinks #1

Alles wat je moet weten over backlinks #1

Iedereen die wel een beetje bekend is met online marketing zal vast en zeker wel eens het begrip backlinks voorbij hebben zien komen. Backlinks spelen een ontzettend belangrijke rol bij het opzetten van een succesvolle website. We zien echter dat lang niet iedereen weet wat backlinks precies zijn, laat staan wat je er aan hebt. Om dit probleem op te lossen zullen we jou in dit artikel alles laten zien wat je maar moet weten rondom de backlinks!Backlinks | Zoekmachine optimalisatie specialist | Rmdplay Seo Bureau

Iedereen die wel een beetje bekend is met online marketing zal vast en zeker wel eens het begrip backlinks voorbij hebben zien komen

Wat zijn backlinks precies?

Goed, laten we maar eens beginnen bij het begin. Wat zijn backlinks precies vraag je je af? Backlinks (ook bekend als "inbound links", "incoming links" of "one way links") zijn links van de ene website naar een pagina op een andere website. Google en andere grote zoekmachines beschouwen backlinks als "stemmen" voor een specifieke pagina. Pagina's met een hoog aantal backlinks hebben de neiging om hoge organische zoekmachine rankings te hebben. Dit houdt in dat deze hoger in de zoekmachines zullen komen. Precies, dit zijn de websites die op de eerste pagina van Google en Bing terecht komen.

Waarom zijn backlinks belangrijk?

Backlinks zijn dus stemmen van andere websites. Elk van deze stemmen vertelt zoekmachines: "Deze inhoud is waardevol, geloofwaardig en nuttig". Dus hoe meer van deze "stemmen" je hebt, hoe hoger je site in Google en andere zoekmachines zal staan. Het gebruik van links in een zoekmachine-algoritme is niets nieuws. Sterker nog, backlinks vormden de basis van het originele algoritme van Google (bekend als "PageRank"). Hoewel Google sindsdien duizenden wijzigingen in zijn algoritme heeft aangebracht, blijven backlinks een belangrijke factor voor de rangschikken. En Google heeft bevestigd dat backlinks een van hun drie belangrijkste zoekmachine rangschikkingsfactoren zullen blijven in de toekomst.

Verdienen van backlinks

Het verdienen van backlinks is een essentieel onderdeel van off-site SEO. Het proces van het verkrijgen van deze links staat ook wel bekend als linkbuilding. Sommige backlinks zijn inherent waardevoller dan andere. Gevolgde backlinks van betrouwbare, populaire, high-authority sites worden beschouwd als de meest wenselijke backlinks om te verdienen, terwijl backlinks van low-authority sites meestal niet geliefd zijn. Zelfs alleen al het vermelden op websites van hoge kwaliteit kan je site een boost geven. Een goed bedrijf is altijd in staat om voor jou de beste backlinks uit te zoeken die aansluiten bij je content. Hier behaal je veel betere resultaten mee als het aankomt op de backlinks.

Ook backlinks aan laten brengen?

 

 

Bij ons ben je aan het juiste adres voor het aan laten brengen van alle mogelijke soorten backlinks voor jouw site. Deze backlinks zullen ervoor zorgen dat jouw site optimaal te vinden zal zijn op het internet. Hier op de site vind je meer informatie met betrekking tot onze diensten. Wij raden je aan om dit op je gemak even door te nemen, zo zal je precies zien wat je allemaal te wachten staat. Voor je het weet behaal ook jij de beste resultaten met backlinks!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Rmdplay, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.