Magento webdesign - We bouwen een Magento webshops zoals u het wilt!

Magento webdesign - We bouwen een Magento webshops zoals u het wilt!

Een website bouwen, niet zo moeilijk toch? Dat klopt, want in principe is iedereen in staat dit te doen. Toch weten de meeste mensen meestal niet wat een goede online winkel nou precies inhoudt. Er is immers bepaalde vakkennis voor nodig.Jaagers Magento webdesign beschikt over de techniek om geheel in uw stijl – maar met toch de nodige kennis, een goed kwalitatieve webshop te ontwerpen.Webshops zijn helemaal van deze tijd. Elk jaar stijgen de online consumentenbestedingen, daarom zijn online winkels geen overbodige luxe. Een paar voordelen van een webshop zijn o.a. kostenbesparing en een uitgebreid assortiment. Ook heeft u met een webshop de mogelijkheid om een snelle, maar betaalbare start-up te maken. Daarnaast bent u altijd 24 uur open waardoor klanten een aankoop kunnen doen wanneer hun dat schikt.

Waarom een Magento webwinkel?

Ten eerste besparen wij u een hoop tijd en energie. Daarnaast garanderen wij u een goed vindbare webshop op de beste plaats in de zoekmachine. Ook wanneer een klant speciale wensen heeft, zijn wij hiervoor in staat beoogde modules te ontwikkelen.Desgewenst kunt u dus zelf de vormgeving bepalen door middel van een gebruiksvriendelijk systeem dat wij handhaven.Via dit programma is uw webshop altijd up-to-date. Bent u echter niet creatief aangelegd? Geen probleem, wij helpen u graag verder met het design van uw eigen magento webwinkel! Als bedrijf vinden wij het belangrijk dat de klant het meeste te zeggen heeft tijdens het proces.

Wij staan dan ook voor een goede samenwerking, want beide partijen horen content te zijn over de desbetreffende webshop. Daarenboven spelen techniek, vormgeving, uitstraling, design en marketing een grote rol.De vormgeving van een online winkel is buitengewoon belangrijk. Het uiterlijk kan net de factor zijn of een klant een aankoop doet of niet. Gelijkertijd geven we u advies zodat uw winkel kwaliteit uitstraalt.

Ook is het van belang dat de desbetreffende webshop overzichtelijk blijft. Te veel poes pas en dergelijke heeft in de meeste gevallen alleen maar een negatieve uitwerking. Tot slot is het van belang dat uw webshop goed vindbaar is. Magento webdesigners probeert hierbij uw webshop aan de top van google te plaatsen door middel van onze eigen Magento SEO.

Bent u toe aan een goed doordachte website? Maar weet u alleen niet hoe dit voor mekaar te krijgen? Dan bieden wij u de helpende hand. Magento doet allereerst onderzoek naar de doelgroep. Daarnaast kijken we naar het ontwerpproces. Klanten kunnen hier het één en ander aan veranderen door onze ontwikkelde modules. Dit houdt in dat u, als eigen webbeheerder, uw site eenvoudig up-to-date kunt bijhouden.

Jaagers neemt de tijd om u mee te nemen in de online wereld. Hierbij bespreken we uw ambities en voornemens. Eenmaal voldoende geïnformeerd gaan we aan de slag met het bouwen van de beoogde webshop. Tegelijkertijd houden wij u op de hoogte van het proces en voortgang zodat u er zeker van kunt zijn dat uw webshop in veilige handen verkeert.

Heeft u nog meer vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Jaagers


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 BOBlog, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.