Met toepassing van slimme modules maken we uw webshop net even slimmer

Met toepassing van slimme modules maken we uw webshop net even slimmer

Magento Commerce gebruiken we als basis software voor ontwikkeling van uw nieuwe webshop. Met onze expertise zijn we in staat uw webshop nadrukkelijk te onderscheiden.Vanaf het moment dat u zich oriënteert op de mogelijkheden van e-commerce, bent u ongetwijfeld de naam Magento Commerce tegengekomen. Vaak met de typering: ”e-commerce software bij uitstek” en daar is weinig van overdreven.

Voor ons is het ontwikkelen van een Magento Webshop bekend terrein. Wij bieden u een schat aan expertise met dit webwinkel software pakket, zodat wij in staat zijn voor u een maatwerk webshop te ontwerpen; geheel afgestemd op de voor uw branche geldende specifieke wensen en behoeften.

BUSINESS TO BUSINESS

Magento Commerce is met tussenkomst van de Magento specialisten ook uitstekend in te zetten voor B2B doeleinden. Wij bieden tal van modules die de standaard Magento software, omtoveren tot een ware B2B omgeving. Geheel gericht op uw zakelijke klanten / contacten richten wij uw e-commerce omgeving in volgens de specificaties zoals die in een goed georganiseerde zakelijke markt mogen worden vereist.

We nemen graag de mogelijkheden met u door.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 BOBlog, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.