Bidon met logo als geschenk

Bidon met logo als geschenk

Bedrukte relatiegeschenken zijn een gewilde manier om aandacht te trekken en naamsbekendheid te maken. Ze worden veel ingezet als weggevertjes of als leuk cadeautje in een goodiebag. Er zijn gelegenheden genoeg om deze in te zetten of te gebruiken. Vaak worden ze ingezet bij beurzen en congressen als herinnering aan het bezoek voor een relatie of (potentiële) klant.Relatiegeschenk inzetten

Het effect wat relatiegeschenken hebben is dat de ontvanger van het geschenk, hoe klein deze ook mag zijn, onbewust gebonden is aan het merk of bedrijf. Dit mag dan ook langzame reclame genoemd worden omdat deze op de achtergrond aanwezig blijft.

Een paar goede voorbeelden van veelgebruikte relatiegeschenken zijn:

  • pennen
  • usb sticks
  • doosje pepermuntjes

Maar ook de wat grotere (en waarschijnlijk iets duurdere) relatiegeschenken zijn zeker een must omdat deze meer opvallen en daarmee vaak ook het logo van het merk of bedrijf groter neerzetten voor meer exposure.

Bidons

Een goed voorbeeld van een relatiegeschenk op formaat is de bidon. Hoe vaak zie je wel niet bidons in de sportschool of waar dan ook, die een merknaam of logo erop bedrukt hebben. Een bidon met opdruk heeft als voordeel dat je hiermee reclame maakt bij ieder die de bidon bezit of ieder die de bidon voorbij ziet komen.

Niet alleen gaat het om de opdruk van een relatiegeschenk maar vaak ook de functionaliteit van het geschenk zelf. En om eerlijk te zeggen is het leuker om een bidon ergens als cadeau te krijgen of mee te nemen in plaats van er zelf eentje te kopen.

Bidons zijn enkelzijdig in functioneren maar wel weer goed voor meerdere toepassingen. Je kunt ze altijd gebruiken waar je ook bent, op werk, op reis of als je aan het sporten bent. Reden genoeg om tijdens die momenten een relatiegeschenk zoals een bidon met logo in te zetten om veel exposure te krijgen op elk moment van de dag.

Duurzaam

Het grote verschil tussen kleine relatiegeschenken en grote relatiegeschenken is de duurzaamheid. Kleine geschenken zijn vooral als verbruiksartikel gemaakt (pennen, pepermuntjes, notitieboekjes, etc.) terwijl grotere geschenken duurzamer in gebruik zijn. Ze raken niet op en hoeven niet na een bepaalde tijd weggegooid te worden. Bidons zijn hierin dus duurzaam.

Niet alleen qua functionaliteit zijn bidons duurzaam maar als artikel tegenwoordig ook duurzaam voor het milieu. Bidons zijn tegenwoordig gemaakt van hoge kwaliteit polytheen en vrij van BPA.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 SjoerdKleijheeg, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.