Incassobureau Eindhoven

Incassobureau Eindhoven

Heeft uw facturen die maar niet voldaan worden? Of zijn er debiteuren waar je telkens geen reactie en betaling van ontvangt? Schakel dan nu Incassobureau Eindhoven in.Heeft uw last van klanten die maar niet de facturen betalen? En heb je geen zin om er zelf iedere keer achteraan te gaan schakel dan de hulp in van Kredin een goed en betrouwbaar Incassobureau in Eindhoven.

SPECIALIST IN EINDHOVEN: INCASSO EN MEER

We zijn uw specialist in Eindhoven, voor incasso en meer. Dat begint met kredietinformatie, bijvoorbeeld als u aan de slag gaat voor een nieuwe klant. Wij brengen in kaart wat u van uw klant kunt verwachten, op basis van de belangrijke financile gegevens. Wilt u geen omkijken hebben naar het tijdig innen van facturen? Wij kunnen het debiteurenbeheer voor u verzorgen. Netjes op basis van uw werkwijze, voor een goede klantrelatie. Wij zorgen ervoor dat u daar geen omkijken naar heeft, terwijl facturen netjes op tijd betaald worden. En blijft de betaling een keer uit? Wij gaan aan de slag met de incasso, zowel minnelijk als uiteindelijk gerechtelijk als dat nodig blijkt.

NO CURE, NO PAY: GEEN VERVELENDE VERRASSINGEN

Incasso in Eindhoven doen we altijd op basis van No Cure, No Pay. Dat betekent dat u daar gratis gebruik van kunt maken. We brengen de incassokosten en wettelijke rente in rekening bij uw debiteur. En blijft de betaling onverhoopt toch uit? Dan hoeft u daarvoor geen kosten te betalen, zodat u daarmee geen risico loopt. Dankzij No Cure, No Pay kunt u in Eindhoven gebruik maken van incasso zonder zorgen. Net als in Best en in Valkenswaard en andere plaatsen in de omgeving. Wij zorgen ervoor dat u het geld ontvangt waar u recht op heeft, zonder dat u daar zelf mee aan de slag hoeft.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Korting, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.