Slim opslaan en vervoeren | Bigbagstore.nl!

Slim opslaan en vervoeren | Bigbagstore.nl!

Het liefste speelt jouw methode voor opslag en transport in op de respectievelijke grondstof. Onze veelzijdige Big Bags maken dit meer dan mogelijk! Ontdek het zelf.Wanneer je met één vaste of verschillende grondstoffen te maken hebt in jouw onderneming, wil je natuurlijk graag dat deze geen gevaar lopen wanneer je ze vervoert en zo lang mogelijk goed blijven zodra je ze in je magazijn opslaat. Zeker aangezien de mate van kwetsbaarheid per grondstof heel erg verschilt.

Bespaar je vele hoofdbrekens door voor onze Big Bags te kiezen, die handig inspelen op de sterktes én zwaktes van de grondstof die je erin wilt bewaren. Kies de juiste voering om jouw goederen zo lang mogelijk vers te houden!

Diverse toepassingen

Big Bags zijn manieren om te bewaren én transporteren. Deze vierkante kanjers zijn eenvoudig in gebruik en kunnen altijd worden hergebruikt zolang ze nog uit één stuk bestaan. Wil je laden en lossen gemakkelijker maken? Kies dan Big Bags met een laad- en/of losslurf. Bovendien zijn er vele accessoires bij Bigbagstore.nl die het gebruik van Big Bags verder vergemakkelijken. Bekijk de diverse mogelijkheden online!

Hoog draagvermogen

Tassen en dozen van welk materiaal dan ook die knappen wanneer de druk te hoog wordt, zijn vanaf nu verleden tijd. Met een Big Bag loop je dit risico namelijk niet! Deze is gemaakt van een sterke kunststof draden die stevig in elkaar verweven zijn. Dit is dan ook waar hun hoge draagvermogen zich op baseert!

Service op maat

Zie je in ons afmetingen overzicht niet het formaat Big Bag dat jij nodig hebt? Geen probleem! Geef de gewenste lengte, breedte en hoogte aan ons door zodat we maatwerk kunnen leveren. Dit geldt voor alle varianten; oftewel van de asbest big bag tot de soort waar je onschuldiger grondstoffen - zoals koffie - in bewaart.

Gratis reclame

Ze je wel eens van die wallen met Big Bags langs de weg staan met de naam en/of het logo van een bepaald bedrijf erop? Dat zou jouw onderneming kunnen zijn wanneer je het slim aanpakt! Zet ze prominent neer in het straatbeeld zodat voorbijgangers ze wel moeten zien. Zo wordt iedereen zich bewust van het bestaan van jouw bedrijf!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.