Luxe cadeaus via The Wish Label

Luxe cadeaus via The Wish Label

Een origineel en uniek cadeau vinden voor een speciale gelegenheid kan soms nogal moeilijk zijn. Gelukkig maakt The Wish Label het een stuk makkelijker! In deze webshop vind je luxe producten van merken van over de hele wereld én gepersonaliseerde cadeaus die met de hand worden gemaakt.Luxe cadeauwinkel The Wish Label

Niemand wil met een afgezaagd moederdagcadeau, verjaardagscadeau of valentijnscadeau aankomen, maar wel met een luxe cadeau. Bij The Wish Label vind je luxe merken van over de hele wereld die je niet zomaar in een andere cadeauwinkel zult vinden en die ook nog eens betaalbaar zijn. Je hebt de keuze uit honderden producten in de categorie stationery, verzorging, woonaccessoires, heerlijke geurkaarsen, sieraden en nog veel meer.

Alle merken die in de webshop worden gepresenteerd bieden iets unieks aan. Zo koop je chocoladetruffels met alcohol erin, luxe verzorgingsproducten om even helemaal tot rust te komen, Unicorn & Mermaid thee of een Date Ideeën Box met 52 date ideeën voor koppels. Veel merken komen uit Nederland, maar ook uit het Verenigd Koninkrijk, België, Frankrijk of andere landen van over de hele wereld.

Jouw cadeaus als cadeaupakket verpakt

Heb je een origineel cadeau voor haar gevonden? Dan kun je ervoor kiezen om de luxe cadeaus in te laten pakken als mooi cadeaupakket. En dat kost helemaal niet veel moeite! Je kiest eerst een cadeaudoos met een leuke print erop of een luxe magneetdoos met lint en strik. The Wish Label zorgt ervoor dat de cadeautjes inclusief opvulmateriaal mooi verpakt worden in de geselecteerde doos. Maar, een cadeaupakket is niet compleet zonder een persoonlijk kaartje met lieve boodschap. Je kunt kiezen uit verschillende soorten kaartjes en jouw eigen boodschap achterlaten die op het kaartje wordt geprint. Super makkelijk dus, en deze persoonlijke touch maakt echt het verschil voor de ontvanger.

Het cadeaupakket kan rechtstreeks naar de ontvanger worden gestuurd, maar ook naar je eigen adres zodat je het zelf kunt overhandigen. Het is maar net wat je zelf het fijnst vindt.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 TheWishLabel, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.