Offshore werken

Offshore werken

Offshore werk bedrijfsvorming en voordelen

Een offshore bedrijf is vaak onbelast of betaalt een vaste, jaarlijkse belasting. Offshorebedrijven bevinden zich in offshore-rechtsgebieden waar een extreem laag belastingtarief wordt aangeboden om investeringen aan te moedigen (waardoor het een erg winstgevend wordt). Deze belastingparadijzen zijn eilanden en voormalige koloniën zoals de Kanaaleilanden, de Seychellen, Honk Kong en BVI, maar omvatten ook traditioneel hoge belastinglanden zoals het VK en de VS. De meeste offshore-bedrijven omvatten substantiële activabeschermingseigenschappen, b.v. het beperken van crediteuren tot 'het in rekening brengen van orders' of het aanbieden van aandelen. Dit maakt de bedrijven extreem groot en machtig en zijn er veel belastingvoordelen uit te halen.
 

 Er zijn veel verschillende offshore en onshore bedrijven. Wij hebben voor jou in een overzicht alle soorten offshore bedrijven, waar jij mee te maken kan hebben in het offshore leven.

Soorten Offshore Bedrijfen

Offshorebedrijven hebben meerdere soorten vormen om aan de uiteenlopende behoeften van ondernemers en investeerders te voldoen. Offshore ondernemingen, die ook bekend staan ​​als naamloze vennootschappen (NV) of International Business Companies (IBC's), worden vaak gebruikt om belastingvrije winsten te genieten en de uiteindelijke begunstigden van offshore rekeningen te verbergen. Veel voorkomende bedrijven zijn onder andere offshore bedrijven met zeer beperkte aansprakelijkheid en offshore beschermde mobiele bedrijven. Offshore trusts worden gebruikt voor activabescherming en voor het houden van offshore bedrijven.

 

Voordelen van Offshore Company Formation

- Bescherming van activa
- Privacy
- Belastingvrije forex trading
- Virtuele kantoorservices
- Belastingvrije investeringen
- Beheer van onroerend goed en beheer van onroerend goed
- Nominee-directeuren beschermen de anonimiteit
- Weinig controlevereisten
- Risicomanagement
- Offshore Company Formation Services

Aanbieders binnen de offshore dienstverleners of agenten helpen beleggers vaak om hun offshore onderneming op te zetten in het vereiste rechtsgebied. Ze kunnen advies geven over de meest voorkomende regels en voorschriften van elk land en beleggers helpen bij het kiezen van de beste rechtsgebied om hun investering te doen. Ze bieden ook gevolmachtigde bestuurders, managers en trustees om de privacy van de klant te beschermen.

Offshore werken en beleggen is jou volgende stap!
 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 christos419, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.