Hoe vind ik het juiste personeel?

Hoe vind ik het juiste personeel?

Als werkgever kan het erg moeilijk zijn het juiste personeel te vinden. Je geeft bakken met geld uit aan advertenties en wervingscampagnes maar de juiste zit er maar niet tussen. Daarom gaan we jou nu wat tips geven om toch wel het juiste personeel te vinden! Werven via huidig personeel

Het is een stuk goedkoper en makkelijker als je werft via eigen kanalen. Laat je huidig personeel gewoon weten dat je nieuw personeel zoekt en dat ze eens kunnen rondvragen of dat ze toevallig iemand kennen die wel interesse heeft! Ook kan het zo zijn dat als je een functie openzet, een van je huidige werknemers solliciteert voor de nieuwe functie. Laat je werknemers dus weten dat er een functie open staat! 

 

Werven via eigen media

Er zijn genoeg mensen die je bedrijf volgen of wel eens op de website kijken. Als je dan op social media of op je eigen website laat weten dat er een functie open staat. Zien ook alleen mensen die al geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf dat. Anders volgen ze je niet of kijken ze niet op je website. 

 

carrière- en vacaturesites

Er zitten enorm veel mensen te wachten op een functie precies zoals een bij jou! Het jammere is alleen dat jij hun niet kan vinden en hun jou ook niet. Daarom is het verstandig om op een carrière- en vacaturesite te kijken. Daar staan misschien wel duizenden mensen die op zoek zijn naar de functie die jij aanbiedt! 

 

Externe hulp

Mocht je alles hebben gedaan, enorm veel campagnes gedaan, al je werknemers laten weten dat je iemand zoekt en op elke vacaturesite gekeken? Dan kan je altijd nog externe hulp inschakelen zoals een uitzendbureau! Een uitzendbureau kan je helpen aan professioneel opgeleide werknemers die staan te springen om te komen werken bij jou! Die bureaus zijn niet gratis maar kunnen je wel enorm snel uit de brand helpen! 

 

Hoe kom ik in contact met een uitzendbureau

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar professionals in Goes? Dan is Vakmasters Goes echt wat voor jou! Daar word elke werknemer opgeleid tot echte professional! Zoek niet verder en neem een kijkje op de website! 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 sannevermeulen, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.