Ontwikkel jezelf als developer

Ontwikkel jezelf als developer

Als software developer of IT-consultant ken je het belang van ontwikkeling. De technische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. De kennis die je tijdens je opleiding hebt opgedaan is enorm waardevol, maar tegelijkertijd is het slechts je startkapitaal. Als professional moet je jezelf continu blijven ontwikkelen: cursussen, bijscholingen. Lees hier meer over hoe je jezelf kunt ontwikkelen als developer.Als software developer of IT-consultant ken je het belang van ontwikkeling. De technische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. De kennis die je tijdens je opleiding hebt opgedaan is enorm waardevol, maar tegelijkertijd is het slechts je startkapitaal. Als professional moet je jezelf continu blijven ontwikkelen: cursussen, bijscholingen.

Dat is niet alleen noodzakelijk om klanten op het hoogst mogelijke niveau te kunnen bedienen, maar het is ook enorm leuk. Tenslotte heb je ooit voor de IT gekozen omdat je in de frontlinie van de technologische ontwikkeling wilt werken.

Ontwikkeling staat centraal bij BPM

Bij BPM stellen we ontwikkeling centraal. We ontwikkelen software, maar daar blijft het niet bij. We werken ook aan de ontwikkeling van klanten. En natuurlijk aan de ontwikkeling van jou. BPM staat al jaren hoog in de rankings van snelst groeiende bedrijven in Nederland. En dat is niet omdat we snellere PC’s hebben, of misschien een slimme urenregistratie. Nee, het succes van BPM is volledig te danken aan onze medewerkers: ambitieuze specialisten van topkwaliteit die dol zijn op hun vak.

Regisseur van je eigen loopbaan

We ondersteunen onze professionals graag op alle fronten. Bijvoorbeeld door je de vrijheid te geven om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Dat begint bij ons soieso met een uitgebreide Pega-training of Mendix-training waarmee je in één klap gekwalificeerd bent voor een groot aantal functies. Daarnaast kun je kiezen uit een enorm aanbod aan cursussen en workshops. Wat jij nodig hebt om je carrière een boost te geven, dat zul je krijgen. Of het nu gaat om hard skills of soft skills.

Wij investeren in jouw ontwikkeling, omdat wij geloven dat jij dan in ons en in onze klanten investeert. Maar ook omdat we ervan overtuigd zijn dat je dan gelukkiger wordt van je werk en met meer energie voor de klant aan de slag kunt.

Wil jij ook een werkgever die jouw inzet en commitment waardeert en beantwoordt? Is voor jouw verdere ontwikkeling en persoonlijke groei ook essentieel? En wil je voor vooraanstaande klanten werken aan uitdagende en complexe opdrachten?

We zien je CV graag verschijnen, maar zijn vooral geïnteresseerd naar jou als persoon. Misschien is het tijd om een afspraak in te plannen om met één van onze recruiters een kop koffie (ook van topkwaliteit) te drinken? Neem eens contact met ons op!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 maureenvedder, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.