Leuke en goed betaalde banen

Leuke en goed betaalde banen

Iedereen wilt graag goed verdienen. Maar niet alle goedverdienende banen zijn leuk. Voor een goed betaalde baan is ook meestal een hoog diploma nodig. Maar niet voor alle goed betaalde banen! Hierbij een aantal banen die goed verdienen en een paar die je kunt doen zonder diploma.Vertaler

Voor als je een goed gevoel voor talen hebt, is vertaler misschien wat voor jou. Het is wel de bedoeling dat je dan twee of meerdere talen tot in de puntjes beheerst. Zolang je je aan de deadlines houdt kan je teksten vertalen wanneer het jou uitkomt. Daarnaast vraagt een vertaler meestal een bepaald bedrag per woord dat ze moeten vertalen. Zo kan het salaris hoog op lopen. Je kan ervoor kiezen om als freelance vertaler te gaan werken of in loondienst bij een vertaalbureau. 

Bouwvakker

Als bouwvakker verdien je ook wat meer dan het gemiddelde. Mocht je als bouwvakker aan de slag willen gaan dan is het van belang dat je een opleiding hebt gevolgd. Werken in de bouwvak is heel wisselend en nooit saai. Ook is het een heel sociaal beroep omdat je constant in contact bent met mensen. Daarnaast kan je altijd wel een geschikte baan vinden. Vooral bij uitzendbureaus worden veel banen voor in de bouw aangeboden. Bijvoorbeeld bij Vakmasters Goes bieden ze ontelbaar veel banen aan in de bouwsector. Zo vind je altijd wel een geschikte baan.

Eventplanner 

Als eventplanner zit je nooit stil, omdat er altijd wel dingen te doen zijn door heel het land. Je begint met het bedenken van een concept. Dat is niet altijd gemakkelijk, zorg er daarom voor om creatief te zijn. Maar als je eenmaal goede concepten goed vertaalt in een populair evenement kan je een mooi inkomen verdienen. Om eventplanner hoef je niet perse een opleiding te hebben gevolgd. Iedereen kan dus beginnen als eventplanner.

Glazenwasser

Omdat grote moderne kantoorpanden vaak veel glasoppervlak bevatten, zijn er steeds vaker glazenwassers nodig. Licht is namelijk belangrijk voor de sfeer op de werkvloer. Daarnaast hebben vieze ramen een onprofessionele uitstraling. Daarom zul je als glazenwasser altijd aan de slag kunnen. Verder verdient het ook nog is goed, omdat je meestal de hoogte in moet. Omdat de hoogte gevaarlijk is, vormt het een risico. Dat maakt dus dat glazenwasser wordt gezien als risicovol beroep en dus goed verdient.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 sannevermeulen, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.