IML en Stokvis Trading

IML en Stokvis Trading

IML International Fasteners is al jaren lang specialist op het gebied van bevestigingsmaterialen. IML international fasteners is gaan samenwerking met een Nederlandse onderneming, Stokvis Trading.De samenwerking van IML International Fasteners en Stokvis Trading is een aantal jaar geleden ontstaan. Stokvis Trading was voornamelijk gericht op het bedienen van de Nederlandse markt, waar IML voornamelijk is gericht op het bedienen van de buitenlandse makt. Op deze manier kunnen Stokvis Trading en IML elkaar aanvullen en de volledige internationale markt bedienen.

Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in het bewerken en leveren van bevestigingsmaterialen in alle soorten en maten. Deze materialen voldoen aan de ASTM normen en zijn te verkrijgen in allerlei soorten. Op deze manier kunnen zeer veel bedrijven terecht bij deze bekende leveranciers. Of je nu als bedrijf op zoek bent naar een speciale coating of naar speciale specificaties, onze specialisten helpen u graag. Het is ook mogelijk een speciale aanvraag te doen naar een soort materiaal. Zo proberen IML International Fasteners en Stokvis Trading samen te zorgen voor tevreden klanten voor de lange termijn.

Heeft u vragen of wilt u graag een order plaatsen? Dat kan natuurlijk. Neem direct contact op via de site en onze speicalisten doen graag een aanbod voor u. Tevreden klanten vinden we erg belangrijk en we hopen op een langdurige samenwerking. IML en Stokvis Trading zijn belangrijke schakels in de bevestigingsmaterialen industrie.

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.