Specialist in bevestigingsmaterialen

Specialist in bevestigingsmaterialen

Er zijn veel verschillende leveranciers van bevestigingsmaterialen. Bevestigingsmaterialen zijn zeer belangrijk in verschillende branches. Een goede kwaliteit is zeer van belang voor een uiteindelijk goed resultaat.Of het nu gaat om een studbolt, hex nut, hex bolt, PTFE gecoat of iets dergelijks, bij Stokvis Trading kunt u dit allemaal vinden. Stokvis Trading werkt samen met IML International Fasteners. Samen bedienen zij internationaal de markt en zorgen ze voor een optimale kwalitiet van bevestigingsmaterialen. Een voorbeeld van hoe zij het bevestigingsmateriaal behandelen is thermisch verzinken. Thermisch verzinken gebeurt volgens een centrifugeproces met een zeer hoge zinkbadtemperatuur. De bevestigingsmaterialen worden voorzien van een speciale coating. Deze coating zorgt ervoor dat corrosie wordt tegen gegaan. 

De bevesitingsmaterialen industrie is vrij onbekende industrie maar zeker onmisbaar voor veel bedrijven. De bevestigingsmaterialen van Stokvis Trading en van IML International Fasteners voldoen aan de ASTM normen. Deze normen zijn belangrijk wil je hoogwaardig materiaal kunnen leveren. 

Als u vragen heeft of u wilt een order plaatsen dan kan dit natuurlijk. Neem gerust contact met ons op. We kijken graag hoe we u van dienst kunnen zijn en met welke bevestigingsmaterialen u het beste bent voorzien. Voor meer informatie ga naar de website en neem contact op per e-mail of telefoon. Onze specialisten staan klaar om u te helpen. Voor advies kunt u uiteraard ook bij ons terecht. We kijken uit naar een samenwerking.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.