Bevestigingsmaterialen

Bevestigingsmaterialen

Bevestigingsmaterialen, het zijn er zoveel dat ze niet eens op 5 handen te tellen zijn. Van dopmoeren tot metaalschroeven tot zeskant bouten en ga zo nog maar even door.  Vaak worden alle bevestigingsmaterialen opgedeeld in 4 soorten. Deze zijn moeren, bouten, ringen en schroeven. Vooral van moeren heb je heel veel verschillende soorten. Van de rest zijn er iets minder soorten. 

Certificeringen 

Steeds meer bedrijven vragen om bepaalde certificeringen als ze bevestigingsmaterialen willen bestellen. Stokvis Trading levert bevestigingsmaterialen met de gewenste certificeringen zoals: 

3.1 (voorheen 3.1B) –  Materiaalcertificaat 

3.2 (voorheen 3.1 A/C) – Materiaalcertificaat + TüV-afname 

2.1 – Statement of Merchandise (handelaarsverklaring) 

2.2 – Fabriekscertificaat 

Dit betekent dat elk product zorgvuldig wordt geproduceerd met de nieuwste technieken, machines en gereedschappen. Ook heeft het product hierdoor de hoogst mogelijke kwaliteit. Ook worden deze certificeringen geheel kosteloos geleverd. 

Online bestellen 

Alle bevestigingsmaterialen kan je tegenwoordig online bestellen. Op stokvistrading.nl heb je het grootste assortiment onder één dak. Wat je ook maar nodig hebt, is beschikbaar. Alles is ook per stuk beschikbaar. Maar als je nou een hele grote hoeveelheid nodig hebt, ga dan naar IML International Fasteners. IML International Fasteners en Stokvis Trading hebben een unieke samenwerking. Dit zorgt ervoor dat je optimaal bediend kan worden, of het nou over grote of kleine hoeveelheden bevestigingsmaterialen gaat. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Stokvis Trading of IML International Fasteners voor jouw gewenste, gecertificeerde bevestigingsmaterialen. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.