International Fasteners

International Fasteners

Over IML International Fasteners
IML International Fasteners is een bedrijf dat is gevestigd in Oosterhout, Brabant. Ze richten zich op het produceren en leveren van grote hoeveelheden bevestigingsmaterialen.Er zit vaak een minimale hoeveelheid gebonden aan de levering. Hierdoor kan IML International Fasteners je helpen aan grote hoeveelheden bevestigingsmaterialen tegenover, in verhouding, een lage prijs. Ook heeft IML International Fasteners in 2016 een nieuwe partner geïntroduceerd: Stokvis Trading BV. Hier kan je terecht voor de wat kleinere bestellingen bevestigingsmaterialen.

Stokvis Trading

Stokvis Trading BV Stokvis Trading BV is een bedrijf dat ook gevestigd is in Oosterhout. Ze zijn een van de grootste marktleiders op het gebied van bevestigingsmaterialen zoals studbolts, nuts, hex bolts en zeskant bouten is. De producten die worden geleverd hebben veel verschillende uitvoeringen en afmetingen en kunnen, zelfs met oppervlaktebehandeling, snel geleverd worden. Ze zijn ook een van de grootste voorraadhouders van bevestigingsmaterialen in Nederland. Daardoor is Stokvis Trading BV inmiddels uitgegroeid tot een echte specialist met veel ervaring en ook een van de grootste van Nederland. Natuurlijk ook voor andere producten dan hierboven genoemde kan je bij Stokvis Trading BV terecht. Of je nou geïnteresseerd bent in het kopen van grote hoeveelheden bevestigingsmaterialen of het kopen van maar enkele stuks bevestigingsmaterialen, door de samenwerking tussen Stokvis Trading BV en International Fasteners BV zijn ze in staat alle producten perfect te produceren en leveren, overal in de wereld. Via IML en Stokvis Trading kan je terecht voor al jouw bevestigingsmaterialen, aangeboden door Stokvis Trading BV en International Fasteners


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.