Offshore equipment

Offshore equipment

Mantis Marine is dé leverancier wanneer het gaat om offshore equipment werktuigen. Bij Mantis Marine kun je terecht voor zowel nieuwe als tweedehands offshore equipment. Offshore equipment is een steeds belangrijker wordend begrip in de samenleving. Duurzaamheid is iets waar we met zijn alle voor moeten samenwerken. Om dit te kunnen realiseren is er offshore equipment nodig. De offshore equipment zijn ondersteunende wektuigen die op zee kunnen helpen met het installeren van nieuwe windmolenparken. Mantis Marine is de leverancier op het gebied van offshore equipment. Zij staan bekent als betrouwbare partner die net als de klant zeer efficiënt wil werken.

Omdat Mantis Marine ook werkt met opgeknapte tweedehands werktuigen, is de prijs die zij hanteren voor de klanten erg voordelig. Voor speciale offshore equipment kunnen klanten via een eigen inlog een aanvraag doen op de website. Mantis Marine probeert de klant volledig te voorzien in de gewenste werktuigen. 

Bij Mantis Marine kunnen klanten o.a. terecht voor de volgende werktuigen:

- Offshore equipment
- Offshore wind equipment
- Used marine equipment
- Heavy lifting equipment

Mantis Marine gaat erg flexibel te werk en zal samen met de klant op zoek gaan naar de beste oplossing voor de offshore equipment. Heeft u een vraag? Neem direct contact op via de website en zij proberen u graag verder te helpen. Mantis Marine is de supplier voor offshore equipment! 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.