Alles over de Elektrische mestmixer

Alles over de Elektrische mestmixer

Hoogwaardige kwaliteit

Onze elektrische mestmixers worden gefabriceerd door het ervaren Duitse bedrijf Stallkamp. Zij maken gedompelde mestmixers die bekend staan om de stuwkracht, robuustheid en het gebruik van roestvrij staal.Alles over de Elektrische mestmixer

Hoogwaardige kwaliteit

Onze elektrische mestmixers worden gefabriceerd door het ervaren Duitse bedrijf Stallkamp. Zij maken gedompelde mestmixers die bekend staan om de stuwkracht, robuustheid en het gebruik van roestvrij staal.

Bespaar nu op brandstof en arbeid

Door de elektrische aandrijving is het gebruik van een tractor niet meer nodig. U bespaart daarom aanzienlijk op brandstof en elektriciteit. U kunt er voor kiezen om de mixer(s) volledig te automatiseren. Hierdoor heeft u er geen omkijken meer naar. Dit heeft twee grote voordelen: u beschikt dagelijks over homogene mest én u bespaart aanzienlijk op arbeid.

 

Voorkom gevaarlijke gasophopingen

Bijkomend voordeel van automatiseren is dat de kans op gasvorming nihil is. Elektrische mixers draaien dagelijks maar een paar minuten. Hierdoor krijgt de mest geen kans om een korst te vormen.

De uitgekiende roervleugel draagt bij aan een hoge mix-capaciteit bij een relatief lage omwentelingssnelheid. Dit zorgt voor minder stroomverbruik en een langere levensduur.

Speciaal voor mestkelders

Deze speciale serie elektrische mestmixers is geschikt voor inbouw in mestkelders en voor op bestaande sledes. De elektrische mestmixer zit ingebouwd in een vierkant framewerk waarmee ze vrij eenvoudig voor het mixergat zijn te plaatsen.

Roestvrijstaal

Het roestvrij staal zorgt dat onze mixers geschikt zijn voor gebruik in een agressief product als drijfmest. Andere materialen zijn hier vaak te corrosiegevoelig voor.

Voor andere doeleinden

Zeer geschikt voor onder andere mestsilo’s, vergisters, mestzakken en biogasinstallaties. Deze elektrische mestmixers zijn door de ruime opbouwmogelijkheden inzetbaar in bijna elke denkbare situatie.

Meer info? Bezoek: https://www.drijfmesttechniek.nl/product/elektrische-mestmixer/?gclid=CjwKCAiA_eb-BRB2EiwAGBnXXs4efekCTUQiEHsf6vU585ltmnqEzpTu0UV46yNpycTrVf9jLK8OFhoC4skQAvD_BwE


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 stefanvd, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.