IML International Fasteners

IML International Fasteners

Sinds de Tweede Wereldoorlog wordt IML gezien als één van de eerste fabrikanten in Europa die zich richt op stalen fittingen in koolstof, alloy en roestvrijstaal.Hierdoor ontstond de vraag naar de productie van bouten en studbolts. Sinds 2006 heeft IML-if zelfs een hal speciaal voor de productie van studbolts. De apparatuur waarover IML International Fasteners beschikt garandeert de hoogte capaciteit en kwaliteit van productie.  

In 2016 is IML een samenwerking aangegaan met Stokvis Trading. Door deze samenwerking zijn zij in staat om tegen zeer scherpe prijzen, wereldwijd producten te leveren. IML International Fasteners werkt net als Stokvis Trading volgens ASTM standaarden en normen. 

De producten die zij o.a. leveren zijn voornamelijk studbolts en moeren. Enkele voorbeelden van kwaliteiten die zij leveren: B7-2H, L7-GR4-GR7, B7M-2HM, L7M-GR7M, B8-GR8, B8M-GR8M. In de bijlage op de website van iML International Fasteners staat alle informatie over de eigenschappen en kwaliteiten van de bevestigingsmaterialen.   

Er wordt ook gebruik gemaakt van verschillende materialen en coatings. Voorbeelden van coatings zijn: thermisch zink, PTFE coating Zinc-Nikkel Plating en nog veel meer. IML richt zich op het leveren van grote partijen. Vraag gerust informatie of advies, de specialisten helpen u graag aan het juiste bevestigingsmateriaal. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.