Stokvis Trading

Stokvis Trading

Stokvis Trading behoort tot een van de marktleiders op het gebied van bevestigingsmaterialen. Stokvis Trading staat voornamelijk bekend om de veelzijdigheid die ze kunnen leveren.Een voorbeeld zijn de ASTM bevestigingsmaterialen en de DIN producten. Een voordeel van een samenwerking met Stokvis Trading is dat zij zeer snel en in grote hoeveelheden kunnen leveren. Op het gebied van bevestigingsmaterialen en toebehoren is Stokvis Trading uw ideale samenwerkingspartner. 

DIN 
DIN bevestigingsmaterialen zijn voornamelijk bouten en moeren. DIN staat voor Deutsches Institut fur Normung. De DIN materialen worden in Nederland veel gebruikt en ook zeer aanbevolen. Bevestigingsmaterialen die worden uitgegeven onder de normen van DIN zijn overal hetzelfde. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan over het geleverde artikel. 

ASTM 
ASTM staat voor American Society for Testing and Materials. ASTM is een Amerikaanse standaardisatieorganisatie. Zij brengen technische standaarden uit op het gebied van diensten en materialen. In Europa zijn de standaarden niet verplicht maar wel gebruikelijk doordat de leveranciers ook uit Amerika komen.  

Bij Stokvis kunnen bevestigingsmaterialen ook op aanvraag worden geleverd volgens speciale tekeningen. De productie en materiaalsoort kan voor de klant worden gespecificeerd. Door het grote netwerk waarin zij verkeren kunnen zij altijd de juiste methode van productie inschakelen. Voor alle soorten en maten kunt u dus terecht bij Stokvis Trading. De ideale samenwerkingspartner voor uw projecten door het ruime aanbod en mogelijkheden om uw wensen te realiseren.
 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.