Mantis Marine 

Mantis Marine 

In 2018 zijn de vooruitzichten voor de offshore industrie enorm verbeterd.de olieprijzen zijn inmiddels weer hersteld en de industrie is geherstructureerd. Een positief vooruitzicht voor de offshore industrie.De vraag en aanboddynamiek is weer enorm verbeterd en dit is positief voor de offshore industrie. Naast de olie en gas industrie zijn offshore bedrijven ook nodig voor de offshore windenergie. Ook naar duurzame energie is een groeiende vraag. Voor deze twee tegenstrijdige markten of offshore equipment noodzakelijk. Er bestaan verschillende doelen m.b.t. duurzame energie waar de offshore industrie aan dient te voldoen. Om deze reden is er ook meer vraag naar offshore wind equipment. De offshore industrie groeit zowel op olie en gas winning als op het duurzame gebied.

Offshore equipment kan worden geleverd door Mantis Marine. Mantis Marine is wereldwijd leverancier van verschillende marine used equipment. Doordat zij gebruik maken van gebruikte equipment hebben zij een snelle levertijd. Op nieuw materiaal zit een levertijd van minimaal zes maanden. Hierdoor laten de projecten op zich wachten en kun je als bedrijf niet direct doorwerken om nieuwe projecten te starten. 

Naast algemene offshore equipment kun je bij Mantis Marine ook terecht voor offshore wind equipment, marine used equipment, heavy lifting equipment en nog veel meer. Voor een overzicht van de huidige voorraad equipment kun je een kijkje nemen op de website. Hier staat het actuele overzicht compleet vermeld. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de specialisten van Mantis Marine. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.