IML 

IML 

IML is leverancier van bevestigingsmaterialen volgens de ASTM standaarden en specificaties. Zowel de studbolts, bouten en moeren kunnen worden geleverd in verschillende kwaliteiten en standaarden.Voorbeelden van de kwaliteiten waarin de studbolts en moeren geleverd kunnen worden zijn: B7-2H, L7-GR4-GR7, B8-GR8 en nog veel meer. IML International fasteners is marktleider samen met Stokvis Trading. De materialen die u besteld bij IML International Fasteners worden standaard geleverd inclusief een 3.1 certificering. Het certificaat zit er kosteloos bij en wordt kosteloos naar u opgestuurd.  
 
IML International Fasteners kan blank materiaal leveren maar ook gecoat materiaal. Enkele voorbeelden van de verschillende coatings die beschikbaar zijn: elektrolutisch zink blauw, thermisch zink, PTFE coating (ook wel Teflon), Xylar-Xylan coating en nog veel meer. Ook andere coatings kunnen worden uitgevoerd indien gewenst. IML-if beschikt over een zeer groot netwerk en heeft contacten, leveranciersen de juiste bronnen om de gewenste coating voor u uit te voeren. 

Wilt u een bestelling plaatsen of heeft u vragen over de bevestigingsmaterialen van IML-if, neem gerust contact op met onze specialisten of onze partner Stokvis Trading. Onze specialisten kunnen u indien gewenst volledig adviseren en ondersteunen in het plaatsen van uw bestelling, in welke hoeveelheid dan ook, bij IML is het mogelijk. IML doet er alles aan om klanten tevreden te stellen en uiteraard tevreden te houden! Neem gerust contact op met de specialisten van IML-if.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.