Mantis Marine   

Mantis Marine   

De offshore industrie zal zich de komende tijd steeds meer gaan richten op aardgas i.p.v. olie. Bij beleidsondersteuning en technologische verbeteringen kunnen ook technologische verbeteringen in de richting van windenergie veranderen.Het offshore-boren is ingesteld op heropleving. Windenergie is iets waar ze in de offshore industrie steeds meer op zullen richten. In 2014 heeft er een daling plaatsgevonden in de oliemarkt en dit sloeg hard op de offshore boringen. Het ontwikkelen van een offshore olieveld is een zeer langdurig project. Het is erg complex en duur proces.  De kosten voor de offshore markt zijn de afgelopen jaren aanzienlijk gedaald. Het is zo erg gedaald dat de offshore industrie de uitgaven weer opvoert. Ontwerpen worden vereenvoudigd, gestandaardiseerd of ingekrompen. De grote overhang aan offshore equipment draag ook bij aan het uitoefenen van het verlagen van de kosten.  

Offshore equipment is een onmisbaar onderdeel voor deo offshore industrie. Ook omdat de offshore industrie zich steeds meer gaat richten op offshore windmolenparken. Hiervoor is offshore wind equipment nodig. Bedrijven kunnen ervoor kiezen marine used equipment aan te schaffen of nieuwe offshore equipment. Het nadeel van de aanschaf van nieuwe apparaten is dat de levertijd vele malen langer is dan bij marine used equipment. Hierdoor kunnen eventuele projecten worden vertraagd wat tijd en geld kost.  Vraag gerust via de website naar informatie of advies van Mantis Marine. Zij zijn echte specialisten in marine used equipment.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.