Speciale behandeling bevestigingsmaterialen 

Speciale behandeling bevestigingsmaterialen 

Bevestigingsmaterialen zijn noodzakelijk voor zeer veel verschillende branches. Bijvoorbeeld in de offshore industrie, petrochemie, staalindustrie machine- en apparatenbouw en nog veel meer. Stokvis Trading is internationaal leverancier van bevestigingsmaterialen. Om deze reden is het voor hen belangrijk om te voldoen aan de ASTM standaarden. Of het nu gaat om DIN 251NF,bouten, moeren, studbolts of speciale aanvragen, u kunt hiervoor bij Stokvis Trading terecht. Zij werken samen met IML-if  om zo de positie als marktleider samen te versterken.  

Daarnaast is het mogelijk om speciale aanvragen te doen. Door het voorraadbeheer en uitgebreide magazijn zijn Stokvis Trading en IML International Fasteners de grootste voorraadhouder van studbolts in Nederland. Ze zijn een zeer betrouwbare partner die stipt op tijd leveren. Dit alles om de klanten optimaal te voorzien van bevestigingsmaterialen.   

Stokvis Trading staat ook voor kwaliteit. Het thermisch verzinken van bevestigingsmaterialen valt ook onder hun proces. Dit gebeurt volgens het centrifugeproces met een zeer hoge zinkbad temperatuur. De materialen worden in een bak met vloeibaar zink gedompeld waarbij de zink is verwarmd tot wel 400 graden. Meteen na het dompelbad stolt de laag. Het thermisch verzinken van deze materialen wordt gedaan om corrosie tegen te gaan. Dit alles om de kwaliteit en levensduur van de materialen te waarborgen.  

Stokvis Trading vindt de internationale normen die gelden voor het verzinken van producten erg belangrijk. Kwaliteit en service vinden zij belangrijk. Heeft u vragen, wilt u informatie of een bestelling plaatsen? Neem contact op met de specialisten van Stokvis Trading. Zij helpen u graag verder voor de perfecte bevestigingsmaterialen. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.