Offshore industrie

Offshore industrie

Wat is de offshore industrie? 
Offshore industrie is een geheel van economische activiteiten op zee. Het gaat hierbij om het grootschalig winnen van aardolie, gas en grondstoffen. Daarnaast heeft het ook een duurzame kant. Ook het bouwen van windmolenparken valt onder de offshore industrie.  Er zijn verschillende soorten lifting equipment, enkele voorbeelden zijn hijsframes, vacuüm lifting units en up-en equipment. Uiteraard is er nog veel meer heavy lifting equipment te verkrijgen voor de offshore industrie.  

In de offshore industrie komt veel merk kijken dan alleen het benodigde materiaal. Een service die er bij komt kijken is projectmanagement. Voor de offshore industrie zijn speciale vaardigheden en ervaring nodig om alles goed te laten verlopen. Daarnaast is onderhoud ook een belangrijk onderdeel voor de offshore equipment. Regelmatig heeft de offshore equipment onderhoud nodig en hiervoor is specialistische kennis nodig.  

Voor al deze onderdelen kunt u terecht bij Mantis Marine. Zij zijn wereldwijd leverancier van offshore equipment en kunnen in alle aspecten van de juiste equipment voorzien. Mantis Marine heeft voornamelijk gebruikte materialen die volledig zijn onderhouden. Het is vele malen voordeliger om gebuikte materialen in te kopen dan nieuw materiaal. Daarnaast is de levertijd veel korter zodat de projecten sneller kunnen worden gestart en afgerond. 

Voor meer informatie neem gerust contact op met onze specialisten in offshore equipment en marine used equipment. Zij adviseren u graag en helpen u graag aan het juiste materiaal.  


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.