Speel paintball in Breda

Speel paintball in Breda

Paintball is een wervelend en spannend spel, volgens sommige een sport, waarbij je in twee teams met elkaar de strijd aangaat. Paintball is perfect voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of gewoon leuk samen met vrienden. Ook voor een (enigszins gewaagd) teamuitje kan paintball een leuke activiteit zijn.Paintball is een wervelend en spannend spel, volgens sommige een sport, waarbij je in twee teams met elkaar de strijd aangaat. Paintball is perfect voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of gewoon leuk samen met vrienden. Ook voor een (enigszins gewaagd) teamuitje kan paintball een leuke activiteit zijn.

Bij paintball wordt je uitgerust met een luchtdrukgeweer waarmee je kleine verfballetjes op de tegenstander afvuurt. Dat klinkt misschien eng, maar dankzij de gezichtsbescherming is het ongevaarlijk. Het doel van het spel is om de vlag van de tegenstander te veroveren. Ga je voor een frontale aanval, of kies je voor een strategische benadering waar generaal Patton nog bewondering voor zou hebben?

Paintball in de natuur bij Breda

In Breda speel je paintball op een paintball terrein dat op een paar kilometer van Breda ligt. Door de bosachtige omgeving heeft het terrein van 3 hectare enorm veel plekjes om jezelf te verstoppen. Niet alleen bomen en heuvels, maar ook diverse obstakels met camouflage en kleine doorgangen maken dat je overal een hinderlaag kunt leggen om je tegenstander uit te schakelen.

Behalve “vlag veroveren” kun je kiezen voor verschillende andere spellen, zoals “zoek de bom” en “rabbit hunt”. Maar welk spel je ook kiest, je zult merken dat je er al snel helemaal in opgaat. Je ademhaling versnelt, je hartslag stijgt en de tijd lijkt te vertragen terwijl je in een verf-vuurgevecht terecht komt en je de balletjes links en rechts van je hoort inslaan.

Outdoor paintball in Breda is een heerlijke activiteit. De activiteit duurt ongeveer drie uur. Misschien wil je aansluitend nog een andere leuke activiteit boeken.

Kom in actie en reserveer het slagveld voor jullie paintball-strijd. Moge de beste overwinnen!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 maureenvedder, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.