Paintball Almere en omgeving

Paintball Almere en omgeving

Ben je op zoek naar een toffe dag paintball in Almere en omgeving? Delta Force Paintball biedt paintballmogelijkheden van wereldklasse aan in Nederland; ideaal gelegen in Bant. Bij ons Paintballcentrum Nederland krijg je de beste paintball experience. Bovendien profiteer je van premium kwaliteit paintballspelzones, state-of-the-art basiskampfaciliteiten en de allerbeste paintballuitrusting die nu beschikbaar is.PAINTBALL ALMERE: WELKE GELEGENHEID?

Paintball is een leuke activiteit welke geschikt is voor meerdere gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een activiteit voor een vriendendag, een vrijgezellenfeest (ook voor vrouwen!) of juist voor een kinderfeestje; bij Delta Force Paintball ben je aan het juiste adres. Wij verzorgen paintball in Almere en omgeving voor een lage prijs en met onvergetelijke spelzones.Al vanaf €15(1) per persoon heb je toegang tot onze Hollywoodachtige spelzones, inclusief entree, uitrusting en 50 paintballs per persoon. Een hele dag lang kun je meerdere paintballspellen (12 tot 24 spellen) spelen met jouw vrienden, terwijl je beschikt over de beste uitrusting en semi automatische machinegeweren.

BEREIKBAARHEID VANUIT ALMERE

Ons paintballcentrum is zeer eenvoudig te bereiken vanuit Almere. Je rijdt het grootste gedeelte via de A6 totdat je op het laatst afrit 16 naar Bant neemt. Vanaf de afrit is het nog maar een paar minuten rijden via de Schoterweg en Schoterpad naar ons paintballcentrum in het Kuinderbos. Je zult direct al zien dat de omgeving veel mogelijkheden biedt voor een ultiem dagje paintballen bij Delta Force Paintball.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 JeanineH93, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.