Wereld Tai Chi dag 2018 in VZP Apeldoorn

Wereld Tai Chi dag 2018 in VZP Apeldoorn

APELDOORN - De Wereld Tai Chi dag is een prachtig jaarlijks terugkerend evenement. Over de hele wereld beoefenen mensen Tai Chi, Yuan Qong, Chi Kung en andere aspecten van de Chinese bewegingsleer en vechtkunst. Dit jaar wordt de Wereld Tai Chi dag in Apeldoorn gehouden in het Verzetsstrijderspark VZP bij de fontein. Dit evenement is GRATIS voor iedereen. http://www.tai-chi-geluk.nlPrachtig elk jaar weer, de Wereld Tai Chi dag waarbij elke voorbijganger en geïnteresseerde GRATIS kan aanhaken bij Tai Chi in het park. Vele scholen organiseren wel een evenementje hier en daar.

 

Dit jaar organiseert Douwe Geluk het evenement groots in Apeldoorn in het Verzetsstrijderspark bij de fontein. Iedereen mag dan gratis proeven aan Tai Chi, Qi Qong en andere vormen van Chinese martial arts en vechtkunsten voor de gezondheid.

 

Douwe Geluk is al zijn hele leven bezig met Tai Chi Chuan, Chi Kung, Yuan Qong, Yoga en dingen die nu 'mindfulness' genoemd worden. Douwe is eigenaar van Tai Chi Apeldoorn 'Bron van Geluk' en hij geeft vele workshops, clinics en stages.

 

U krijgt op de Wereld Tai Chi dag les met passie en vreugde van Douwe Geluk. Altijd in een fijne sfeer waarin plezier en daarbij leren voorop staat. Iedereen wordt gerespecteerd voor wie die is en hoeft zich nergens voor te schamen.

 

Er zijn veel mensen die diep van binnen graag eens Tai Chi zouden willen beoefenen maar, de mensen te zweverig vinden en het daarom niet doen. Op het grote gratis evenement, de Wereld Tai Chi dag Apeldoorn kunt u gewoon een kijkje komen nemen van wat het allemaal inhoud.

 

De Wereld Tai Chi dag in Apeldoorn brengt mensen bij elkaar en verenigd ze in dezelfde interesses. Iedereen leert bij en van Douwe Geluk om heerlijk te ontspannen en de stress los te laten. Douwe Geluk biedt de interne stijlen op een aangepast niceau zodat iedereen op eigen wijze progressie kan maken.

 

Val in een warm Tai Chi bad op de Wereld Tai Chi dag Apeldoorn 2018 bij Douwe Geluk in het Verzetsstrijderspark om 10:00 bij de fontein. http://www.tai-chi-geluk.nl


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 ElsKiezebrink, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.