Luxe sportschool in Amsterdam Zuid

Luxe sportschool in Amsterdam Zuid

Ben je op zoek naar een luxe sportschool in Amsterdam Zuid? Gustav Gym heeft twee vestigingen in Amsterdam, waarvan één in het centrum en één op de Zuidas. Beide sportscholen zijn erg luxe. Daarom is Gustav Gym op de Zuidas absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een luxe sportschool in Amsterdam Zuid.De sportscholen van Gustav Gym staan bekend als beste sportscholen in Amsterdam. Beide vestigingen zijn voorzien van de beste faciliteiten, denk aan een sauna, luxe douches en een prachtige locatie. Ook biedt de sportschool een breed scala aan groepslessen waarbij er aandachts is voor iedereen. Bij Gustav Gym geen overvolle zalen tijdens groepslessen, maar kleinschalige groepen met persoonlijke begeleiding. Ook personal training behoort tot de mogelijkheden. Bij elke vestiging staan er meerdere professionele personal trainers voor je klaar die je enthousiast willen helpen met het behalen van gezondheidsdoelen.

Groepslessen bij Gustav Gym

Hou je ervan om in groepsverband te trainen? Bij Gustav Gym geven we kleinschalige groepslessen, zodat je geen last hebt van overvolle zalen. Wij begeleiden je juist graag persoonlijk tijdens de groepslessen. Wij hebben een vol rooster met verschillende groepslessen. Bij Gustav Gym kan je deelnemen aan onderstaande groepslessen:

  • Rowing

  • Yoga

  • Boxing

  • Barre

  • Kickboxing

  • HIIT

Na het sporten ontspannen in de sauna

Even tot rust komen na je training? Dan is de sauna een perfecte en gezonde manier om te ontspannen. Bij Gustav Gym heb je toegang tot de sauna.

Waarom Gustav Gym?

Gustav Gym is een sportschool waarbij een “clubgevoel” overheerst. In onze luxe sportscholen hangt dan ook een gezellige sfeer. Iedereen is welkom: jong, oud, beginnend of juist getraind. Ons ledenbestand is erg gevarieerd, waardoor de sfeer erg goed is. Benieuwd naar de mogelijkheden om te sporten in onze sportschool in Amsterdam Zuid? Bezoek onze website voor meer informatie.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 BrianA, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.