Tijd om af te vallen

Tijd om af te vallen

Het is alweer tijd om af te vallen! Ben jij klaar voor de zomer? Wil jij het ideale gewicht weer hebben? Begin direct met snel afvallen!De zomers zijn vol plezier. Feesten, zwemmen, stranden en dergelijke maken van de zomer een van de beste tijden van het hele jaar! Er zijn echter ook veel mogelijkheden om voedsel te eten dat, hoewel lekker, niet de beste is als je probeert af te vallen, zoals verwerkt vlees voor barbecuen, ijs en zoete koude dranken. Gewichtsverlies kan worden teruggebracht tot een eenvoudige formule: eet minder calorieën dan u verbrandt. Om in de zomer veel meer af te vallen, moet je letten op wat je eet en regelmatig sporten.

Heet weer kan je eetlust onderdrukken. Ja, ijs is het onofficiële voedsel van de zomer, maar over het algemeen zul je merken dat je minder vatbaar bent voor pantry-invallen in de warmere maanden. Waarom? De hitte kan je eetlust verminderen. Een goed voorbeeld: in een onderzoek uit 2013 aten mensen die in een warme omgeving trainden minder achteraf dan mensen die in een koelere omgeving trainen. Dit suggereert dat zinderende temperaturen je eetlust kunnen verminderen - zelfs nadat je een zware workout hebt gedaan.

Je kunt ook een sport schema volgen als, je kunt door een strak schema bij te houden snel afvallen


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 denionl, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.