FIFA 19, meer in de offline modus?

FIFA 19, meer in de offline modus?

De introductie van filmpjes tussendoor over onderhandelingsronden en zaken van de manage carrière was een uitstekende eerste stap. We hopen dat dit in FIFA 19 zich verder gaat ontwikkelen in de offline modus van de game.  Het zou ook mooi zijn als de scouting een aanpassing zou krijgen en spelers bekeken kunnen worden. Je ziet een voetbalmanager ook vaak naar wedstrijden gaan op televisie. Zo moet het ook in FIFA 19 worden als het aan ons ligt. Een compleet verkenningsrapport en daarna zelf de onderhandelingen leiden. Het zou geweldig zijn.De media!

Ook het onderdompelen in de media zou de hele ervaring nog rijker maken. Complete persconferenties voor de wedstrijd en na de wedstrijd met interviews. Het zou de hele beleving nog completer maken in FIFA 19. Het zou eigenlijk niemand mogen verrassen, dat er meer wensen zijn bij dit spel. Het spel is nog mooier wanneer het nog completer is. Het is alleen de vraag welke elementen het meeste toevoegen aan FIFA 19.

De release van FIFA 19

We zullen allemaal nog eventjes moeten wachten op de FIFA release datum. Het is belangrijk om te ontdekken wat er allemaal aan extra opties, elementen en features zullen zijn bij het spel. Natuurlijk verwachten we allemaal het beste. Ook kunnen we allemaal niet langer wachten op de release. Voor ons kan dit niet vroeg genoeg gebeuren. Het spel op de PS4 spelen zal waarschijnlijk compleet anders zijn. Wanneer je nog beter in de rol van manager kunt kruipen is het natuurlijk nog mooier om hiervan te genieten. Ook is het dan spannender om de wedstrijden aan te gaan. Zeker wanneer je zelf een paar nieuwe spelers hebt gescout en aangekocht. Het spel biedt al veel mogelijkheden, maar kan op zoveel punten nog een stuk beter worden. We kunnen niet wachten of onze stoutste dromen uitkomen met FIFA 19.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 lizzmedia, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.