Wintervakantie in Oostenrijk

Wintervakantie in Oostenrijk

Tegenwoordig brengen steeds meer mensen de wintermaanden in Oostenrijk door om te kunnen skiën, te snowboarden of te langlaufen. Sommige vakantiegangers kijken er het hele jaar naar uit en boeken al meteen een nieuwe vakantie.Sta jij te trappelen om op wintersport naar Oostenrijk te gaan? Tegenwoordig brengen steeds meer mensen de wintermaanden in Oostenrijk door om te kunnen skiën, te snowboarden of te langlaufen. Sommige vakantiegangers kijken er het hele jaar naar uit en boeken al meteen een nieuwe vakantie in Oostenrijk wanneer zij nog in het vakantieland zijn, zodat ze er zeker van zijn dat ze volgend jaar ook weer hier kunnen verblijven. Lees daarom op deze informatie meer over de voordelen van de wintersport in Oostenrijk en zoek een skigebied uit waar je kunt genieten met het hele gezin! Stel je plannen niet uit, maar boek een heerlijke wintersport Oostenrijk.

Redenen om naar Oostenrijk te gaan

De wintersport in Oostenrijk is bij uitstek geschikt voor een heerlijke vakantie. Velen zullen dit beamen. Je kunt skiën, langlaufen of snowboarden. Er is altijd een mogelijkheid om les te nemen voor jong en oud. Ben jij een ervaren wintersporter dan zal dat niet meer nodig zijn, of je neemt deel aan de lessen voor de gezelligheid. Je kunt ook zelf met je gezin of groep vrienden de pistes op en af. Een wintersportvakantie zal je totaal ontspannen, even weg van huis, niks moet, alles mag, lekker genieten van alle sneeuw en de hele dag lekker in de buitenlucht. Tussendoor even opwarmen en een hapje eten en wat drinken. Het is daarom goed te begrijpen waarom zoveel mensen uitkijken naar de wintersport Oostenrijk.

  • Zorgeloos genieten tijdens de wintersport
  • De combinatie van een actieve en een ontspannen vakantie
  • Het hele gezin vermaakt zich tijdens de vakantie
  • De hele dag in de buitenlucht
  • Genoeg leuke plaatsen waar je kunt eten en drinken
  • Voldoende overnachtingsmogelijkheden
  • Diverse wintersportmogelijkheden, zoals skiën, langlaufen en snowboarden
  • Voor elk wat wils!

Skigebieden Oostenrijk

Er zijn veel mooie skigebieden waar je de wintersport in Oostenrijk kunt genieten. Je kunt hierbij denken aan de Zillertal Arena, Zell am See/Kaprun, Sölden, Ischgl, Saalbach/Hinterglemm, Mayrhofen, Serfaus/Fiss, Gerlos, Flachau, Westendorf en Kirchberg.

Waar je je wintersportvakantie door gaat brengen, beslis je natuurlijk zelf.

Sommige mensen kiezen ieder jaar dezelfde bestemming omdat het goed bevalt.

Je kunt ook ieder jaar een nieuwe mooie plek gaan ontdekken en zo uiteindelijk heel Oostenrijk verkennen tijdens de wintersport.

Veel wintersportliefhebbers gaan naar Tirol. Hier komen ze graag vanwege de vele skidorpen, de mooie skipistes en de gezellige apres-ski. In de zomermaanden kun je ook naar Tirol, want ook dan is het een gezellige wintersportbestemming. Dit komt omdat er in het hele jaar sneeuw ligt in de bergen van dit gebied. Belangrijke wintersportplaatsen daar zijn Fiss, Gerlos, Solden, Kirchberg en Serfaus.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Rafa, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.