BBQ Rondvaart in Amsterdam: Vaar door de grachten en geniet van een heerlijke BBQ

BBQ Rondvaart in Amsterdam: Vaar door de grachten en geniet van een heerlijke BBQ

Amsterdam is een prachtige stad met vele grachten die zorgen voor de perfecte achtergrond voor een ontspannen boottocht. Maar het gaat niet alleen om het uitzicht; dit is ook een geweldige kans om te genieten van een heerlijke BBQ! Met een privé-kok die heerlijk voor jou en je vrienden kookt aan boord van een luxe boot. Daarnaast kunnen jij en je vrienden genieten van onbeperkt bier, wijn en frisdrank. Benieuwd naar een rondvaart met privé-kok, lees dan snel verder!De Amsterdamse grachten

Als je Amsterdam bezoekt, zorg dan dat je een rondvaart maakt door de beroemde grachten. Er is geen betere manier om de stad en haar prachtige architectuur te verkennen dan vanaf het water. En terwijl je geniet van het uitzicht, kan je ook genieten van een heerlijke BBQ! Onze privé-kok kookt voor jou en je vrienden op een van onze luxueuze boten, en serveert een BBQ-arrangement dat is aangepast aan je smaak. Dus waarom boek je vandaag niet een rondvaart met privé kok? Je zal er geen spijt van krijgen!

Rondvaart langs historische grachtenpanden

De grachten van Amsterdam zijn een populaire toeristische attractie, en niet voor niets. Ze bieden een uniek uitzicht op de prachtige architectuur van de stad en zijn perfect voor een ontspannen boottochtje. Maar bij een rondvaart gaat het niet alleen om het uitzicht; het gaat ook om het eten! Met een privé-kok aan boord die voor jou en je vrienden kookt, kun je genieten van een heerlijke BBQ terwijl je door Amsterdam vaart. Dit is je kans om door de iconische grachten van de stad te varen terwijl je geniet van een heerlijke BBQ.

De schoonheid van Amsterdam

De grachten van Amsterdam zijn niet voor niets een populaire toeristische attractie. Ze bieden een uniek en prachtig uitzicht op de architectuur van de stad. Amsterdam heeft veel verborgen schatten die wachten om ontdekt te worden. Met een rondvaart kan je de stad op je eigen tempo en in je eigen tijd verkennen. Met een privé kok aan boord, kan je genieten van een heerlijke BBQ terwijl je door Amsterdam cruist. Dit is je kans om de iconische kan van de stad te verkennen op een BBQ boot Amsterdam.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 BrianA, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.