Stedentrip Italië maken? Dit is een aanrader om te doen!

Stedentrip Italië maken? Dit is een aanrader om te doen!

Vind in dit artikel een zeer belangrijke tip voor het maken van een stedentrip door Italië. Met deze informatie kun je het beste uit je reis halen.Wanneer je een stedentrip door Italië wilt maken, is een goede voorbereiding van groot belang. Zoals het gezegde luidt: een goed begin is het halve werk. De belangrijkste tip is dat je de mooiste steden in één trip wilt bezoeken. Zo kun je de allermooiste plekken in één stedentrip meepakken wat natuurlijk ook fijn is voor de kosten.

De 5 steden die je in je stedentrip moet bezoeken

  1. Rome: misschien wel de bekenste stad in Italië. Zeer toeristisch maar natuurlijk een must-see.
  2. Venetië: duur, toeristisch en druk... maar net zoals Rome is dit een onmisbare stad door de prachtige eilandjes en straten van water.
  3. Napels: een stad vol kunstschatten die je gezien moet hebben.
  4. Bologna: een misschien wat minder bekende naam maar wat ons betreft een originele toevoeging aan je stedentrip. Dit is de stad met de oudste universiteit van Europa en de meest prachtige arcades (bogen).
  5. Genoa: wordt onderschat maar ideaal wanneer je een non-toeristisch authentiek deel van Italië wilt bezoeken.

Reisgenoot zoeken

Zoek je nog iemand om mee te gaan op deze stedentrip naar Italië? Bekijk dan eens het online platform Reisgenoot-zoeken.nl. Hier vind je een hele grote lijst met duizenden Nederlandse reizigers die graag met jou op reis willen. Je kunt via het plaform gemakkelijk met anderen in contact komen zodat je samen een leuke reis kunt plannen. Registreren is helemaal gratis.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 vdvdennis, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.