Voor welk type vakantie ga jij?

Voor welk type vakantie ga jij?

Vakantie. Dat is er echt even tussen uit. Maar voor wat voor vakantie kies je? Een zon-vakantie, een avontuurlijke vakantie, een stedentrip of een vakantie naar een kouder land? Wanneer je die keuze hebt gemaakt moet je ook nog nadenken over hoe je van plan bent te gaan en waar je gaat verblijven. Ga je met de auto, caravan, camper of vliegtuig en verblijf je in een tent of hotel? Dan is er ook nog de grote vraag of je naar het buitenland vertrekt of verblijft op bijvoorbeeld een luxe vakantiepark in Nederland. Genoeg om over na te denken. Ga goed voorbereid op reis en maak een keuze die jij het fijnste vindt voor jezelf en misschien wel het gezin. We zetten een aantal soorten vakantie voor je op een rijtje. Luxe vakantiepark in Nederland

Besloten om in Nederland te blijven? Goede keus! Er zijn prachtige luxe vakantieparken in Nederland waar je kan verblijven. Denk aan vakantiepark Wiltershaar. Dit is een nieuw, modern, duurzaam en ruim opgezet vakantiepark. Vakantiepark Wiltershaar ligt er prachtig omringt door mooie natuurgebieden. Wil je het stadse leven ontdekken? Ook dat kan in een van de pittoreske dorpen of steden nabij het vakantiepark. Nederland heeft veel te bieden en een groot pluspunt: alles is goed bereikbaar met de auto. Zo kan je altijd een dagje naar een grote stad of een pretpark. 

Caravanvakantie 

Een caravanvakantie is de ultieme zomervakantie voor wie van avontuur houdt. Met caravanvakanties kunt u het buitenleven verkennen zonder beperkt te worden door tijd of ruimte. Als je nieuw bent op het idee van een caravanvakantie, volgen hier een paar tips om je op weg te helpen: 

 

  • Als je van plan bent je hele gezin mee te nemen op uw caravanvakantie, doe dan je onderzoek voordat je begint met inpakken. 

  • Je zult moeten nadenken over hoeveel ruimte je nodig hebt, met hoeveel mensen je kan slapen en wat je allemaal nodig hebt. 

  • Zorg ervoor dat je een caravan hebt die groot genoeg is voor het aantal mensen dat je van plan bent mee te nemen op vakantie. 

  • Pak de benodigdheden in, maar vergeet de extra's niet - bijvoorbeeld extra dekens, gereedschap, schoenen en voedsel.

Tentvakantie

Een tentvakantie is ideaal wanneer je van plek naar plek wil reizen en altijd een slaapplek wil hebben. Vind je onderweg geen camping waar je kan kamperen, dan kan je altijd nog ergens anders je tent neerzetten. Een van de grootste voordelen van een tentvakantie is dat je onafhankelijk bent. Wel is het verstandig goed onderzoek te doen voordat je vertrekt. Neem het juiste gereedschap mee om de tent goed vast te zetten en ga na waar je wel en niet kan staan met de tent. 

Er zijn zoveel soorten vakanties. Alles is leuk op zijn eigen manier en elk soort vakantie is voor iemand anders geschikt. Of je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk wil maken of liever houdt van wat uitdaging. Een vakantie is er om jou een tijd te laten beleven die je niet vergeet. Maak het zo gek als je zelf wil en geniet!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Benjaminlaurens, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.