Vakantie naar Wales & Schotland

Vakantie naar Wales & Schotland

Een vakantie naar Wales & Schotland is kiezen voor iets unieks. Hier kunt u namelijk kennis maken met een uniek stukje Europa in het Verenigd Koninkrijk. De historie, de cultuur en het ruige landschap van beide landen nemen u mee naar een onvergetelijke vakantie!Vakantie Wales

Genieten van een prachtig stukje Groot-Britannië. Wales staat erom bekend dat het een gastvrij land is met vele prachtige bezienswaardigheden. U vind hier namelijke vele honderden kastelen terug waarbij de geschiedenis zo'n 800 - 900 jaar terug in de tijd gaat. Daarbij zijn de eeuwenoude steden als een Swansea en Cardif natuurlijk met stipt op 1 een aanrader om een of meerdere dagen in rond te lopen. Het hele land ademt een heerlijk relaxe sfeer uit en de gastvrijheid van de mensen uit Wales zorgen ervoor dat u zich hier welkom voelt. Daarnaast kunt u in Wales ook genieten van een prachtige natuur. De ruige rotskusten, hoge kliffen en toch ook nog een paar mooie zandstranden welke in de zomer drukbezocht zijn zorgen echt voor een onvergetelijke vakantie.

Rondreis door Schotland

U kunt ook kiezen om Schotland te gaan ontdekken. Schotland is een land welke net zoals Wales onderdeel is van Groot-Britannië. Het ligt alleen helemaal in het noorden van het Verenigd Koninkrijk en staat vooral bekend om zijn hooglanden. Een prachtig gebergte welke voor een paar mooie plaatjes kan gaan zorgen. De Schotten zijn een stug volk, maar toch ook een heel gastvrij volk. Als u een vakantie boekt dan raden we altijd aan om een rondreis Schotland te maken, dit kunt u ook prima combineren met het land Wales. Het is dan echter wel aan te raden om wat langer dan 2 weken een vakantie naar beide landen te boeken.

Schotland bied u vele prachtige bezienswaardigheden aan. Denk hierbij aan het wereldwijd bekend meer van Loch Ness, de hooglanden welke iedereen wel kent van de film Bravehaert, maar ook de oude steden als een Edinburgh welke centraal staat in vele films. Dit kunt u allemaal in het echt bekijken. Al dan niet met een zelf samengestelde rondreis door deze prachtige landen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 bassie83, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.