Vakantie Belek

Vakantie Belek

Het is weer zover en uw volgende vakantie staat voor de deur. Overweegt u uw volgende vakantie in Belek door te brengen? Bekijk dan de Belek-tips van dichterbij en laat u overtuigen door de populaire badplaats. Een veelbewogen en tegelijkertijd ontspannen vakantie in Turkije wacht u ter plaatse.Het is weer zover en uw volgende vakantie staat voor de deur. Overweegt u uw volgende vakantie in Belek door te brengen? Bekijk dan de Belek-tips van dichterbij en laat u overtuigen door de populaire badplaats. Een veelbewogen en tegelijkertijd ontspannen vakantie in Turkije wacht u ter plaatse.

Aankomst in Belek

De reis naar Belek kenmerkt zich door een goede bereikbaarheid van de plaats en mag daarom niet ontbreken op mijn Belek tips. In ongeveer 3 uur vliegtijd bereikt u het toeristencentrum Antalya. Vanaf de luchthaven in Antalya bent u in iets meer dan 30 minuten in het resort.
Er zijn verschillende overstapmogelijkheden vanaf de luchthaven. Een pakketreis omvat meestal een transfer naar het hotel. Je kunt Belek ook bereiken per taxi, luchthaventransfer of openbaar vervoer.

Als u onafhankelijker en flexibeler wilt reizen, raad ik u aan vooraf een huurauto te reserveren, die u gemakkelijk kunt ophalen op de luchthaven. Hier bieden de autoverhuurbedrijven Europcar of Avis hun diensten aan. Bekijk vooraf de verschillende prijzen op een van de vergelijkingsportalen voor huurauto's. Afhankelijk van het seizoen en de autoklasse kun je voor een week goedkope aanbiedingen krijgen van rond de € 100, -.
Mijn tip: Turkije is ideaal voor een last minute vakantie op korte termijn, bijvoorbeeld naar het geliefde hotel Limak Atlantis. Dus waar wacht je op?

Klimaat en weer in Belek

De vraag wordt altijd gesteld wanneer de beste tijd is om op vakantie te vliegen en welke reistijd het beste is voor een vakantie in Turkije. Daarom staat het klimaat en het weer in Belek ook op de lijst met Belek-tips.
Prachtig weer en eindeloze uren zonneschijn markeren de beste tijd om naar Turkije te reizen. Het mediterrane klimaat en de bergketens van het Taurusgebergte zorgen voor droge zomers en milde winters. Kortom, de maanden mei tot oktober zijn de optimale reistijd voor een vakantie in de regio rond Belek.
De warmste maanden zijn juli en augustus met gemiddelde temperaturen rond 34 ° C. Deze maanden zijn bijzonder geschikt voor een pure strandvakantie in Belek. In de zomermaanden kunt u verwachten dat de temperaturen snel de 40 ° C-markering zullen doorbreken.
Daarnaast zijn de herfstmaanden september en oktober bijzonder geschikt om een ​​vakantie aan zee te combineren met een actieve vakantie. Er valt dit seizoen veel te ontdekken en je kunt fascinerende plekken ontdekken.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Rafa, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.