Op vakantie met mensen met een beperking

Op vakantie met mensen met een beperking

Vakanties voor mensen met een handicap

Dit hier is Pim. ^ Die knappe jongen rechts met bakkerskleren aan. Al bijna 3 jaar werkt hij in de bakkerij, een jonge bakker met zijn 23 jaar. Wellicht herken je Johnny ook, de bekende nederlander. Hij is bijna evenknap als Pim. Afgelopen zomer is Pim op vakantie geweest met een reis van Adios Reizen. Samen met de groep stapten ze op het vliegtuig naar Cantignergues. Eenmaal aangekomen in het plaatsje in Zuid-Frankrijk, was het zwembad al snel ontdekt. Daar heeft Pim bijna elke dag gezwommen tot z'n tenen gerimpeld waren. 

Adios Reizen organiseert reizen voor mensen met een verstandelijke handicap. Speciaal voor mensen zoals Pim. Hij heeft een geweldige vakantie gehad door de goede professionele begeleiding en natuurlijk de leuke groep. Pim genoot met volle teugen van de reis en maakte algauw nieuwe vrienden. Tijdens de vakantie heeft Pim veel beleefd. Van tokkelen tot boogschieten, niets was hem teveel. Bij Adios worden namelijk reizen georganiseert waarbij de mensen met een handicap worden uitgedaagd. Ook mensen met een beperking kunnen het avontuur beleven. 

De mooiste vakanties voor gehandicapten

Ben je dus op zoek naar een organisatie die leuke groepsreizen organiseert voor mensen met een handicap? Bekijk dan de reizen van Adios Reizen. Zij organiseren gehandicapten vakanties voor mensen met een handicap vanuit een christelijke visie. Ze hebben hart voor de doelgroep en beschikken over de juiste begeleiding. Deze hebben veel ervaring met mensen met een beperking. Zo kunnen mensen met een handicap genieten van een welverdiende vakantie. Ga je ook mee? 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Isebrand, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.