Een autovakantie naar Frankrijk? 3 tips

Een autovakantie naar Frankrijk? 3 tips

Op zoek naar een prachtige autovakantie naar Frankrijk? Met deze 3 tips komt het met een topvakantie zeker goed. Frankrijk is sinds jaar en dag vakantieland nummer 1 voor Nederlanders. Jaarlijks trekken mensen meestal in de zomer, maar eigenlijk het hele jaar door, naar dit zonnige land. De reden dat Frankrijk zo populair is, komt omdat het land zo veelzijdig is. Je kunt hier heerlijke strandvakanties met het hele gezin houden, maar een stedentrip naar Parijs is ook prachtig. Frankrijk heeft zee, maar ook bergen dus je kunt hier alle kanten op.  Frankrijk, perfecte bestemming voor een autovakantie

Op vakantie gaan met de auto is ook goed te doen. De wegen in Frankrijk zijn over het algemeen prima onderhouden. Zeker de tolwegen rijden heel comfortabel. De afstand tot Frankrijk is ook goed berijdbaar. Met een beetje goede wil ben je binnen 5 uur in Parijs. De autowegen, zeker rond de grote steden, zijn vaak druk en soms wat chaotisch, maar wel veilig. Dit maakt dat veel Nederlanders met auto naar Frankrijk gaan. Deze 3 gebieden zijn dan perfect voor een topvakantie.

Limousin, sportief in de natuur

Deze streek in Noord-Frankrijk is uitstekend om te genieten van de natuur en lekker actief aan het sporten te gaan. Het bergachtig gebied kent veel prachtige wandelpaden, maar je kunt hier ook fietsen of met een mountainbike erop uit. Het gebied is met veel water ook geschikt voor de gene die houden van vissen, of kanovaren. Villaspot.nl biedt daarom ook verschillende vakantiehuizen aan om te huren.

Cote d'azur, genieten van zon en strand

Dit gebied met de mooie stranden is ideaal voor een autovakantie met het hele gezin. Het weer is hier in de zomer over het algemeen heerlijk warm. Ook hier kun je lekker wandelen of steden bezoeken zoals Nice. Villaspot.nl heeft een aantal comfortabele vakantiehuizen om te huren voor 6 personen, 10 personen en 20 personen waar je zowel kunt genieten van de rust van deze streek als van de gezellige drukte van het strand.

Ardeche, mooi in de zomer en winter

De Ardeche ligt in zuidelijk Frankrijk, waardoor het in de zomer bijna altijd gegarandeerd mooi weer is hier. Door de hoogte in dit gebied is het ook een mooi skigebied om in de winter naar toe te gaan. Ook hiervoor is een autovakantie met verblijf in een vakantiewoning een goede optie. Villaspot.nl heeft verschillende vakantiehuizen waar je met een autovakantie een prima tijd kunt doorbrengen. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Jonathan, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.