Een vakantie naar Capri Vakantie, Italie op zijn best!

Een vakantie naar Capri Vakantie, Italie op zijn best!

Tot 2 jaar geleden hadden wij nog nooit gehoord van Capri, totdat wij een foto op instagram voorbij zagen komen en we wisten we het zeker, naar dit italiaanse eiland moeten wij op vakantie! Waarom zou je denken?! Nou, dat gaan we uitleggen! 



Capri is werkelijk waar een schitterend eiland in de baai van Napels, caprivakantie.nlNapels is ook de stad waar je reis eigenlijk begint! Je vliegt naar Napels en vanaf het vliegtuig ga je met de taxi naar de veerterminal, vervolgens pak je de boot naar Napels! Wij hadden een perfecte aansluiting en waren echt zo op het schitterende eiland.  Je kan ook eventueel vanaf Sorrento naar Capri varen, maar voor ons was deze oversteek beter.

Vanaf nu is het echt genieten, wij hadden een hotel midden in het centrum van Capri hiernaast hebben wij een scooter gehuurd om het eiland te verkennen. Voor ons was dit ideaal! 


Absoluut een bezoek waard zijn de blauwe grotten, deze grot zijn is echt schitterend en 1 van de absolute bezienswaardigheden op Capri!

Ons verslag is via de bovenstaande website te vinden, maar wat hebben wij genoten van onze vakantie naar Capri! 

  • Dichtbij
  • Lekker weer
  • Mooie stranden
  • heerlijk eten
  • luxe hotels
  •  

 

 

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel



© 2015 peter, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.