Januari: DE ideale maand voor jouw vakantie voorbereidingen!

Januari: DE ideale maand voor jouw vakantie voorbereidingen!

Nu de feestdagen achter de rug zijn, ben je waarschijnlijk alweer druk aan het werk. Hoe fijn is het om een fantastische vakantie in het vooruitzicht te hebben? Januari is dan ook de ideale maand om weer plannen te maken voor jullie vakantie(s) van het jaar. Maar waar moet je beginnen? Lees snel verder voor een paar goede tips voor het boeken van jouw goedkope vakantie. Kom maar op met die vakantie (voor)pret!Kies eens voor meerdere korte vakanties

Heb je wel eens overwogen om meerdere keren een week op vakantie te gaan? Niet één, maar wel twee of drie keer vakantiepret! Tijd om er even helemaal uit te zijn en weer op te laden. Je kunt elke vakantie een andere bestemming kiezen, waardoor je elke vakantie nieuwe avonturen kunt beleven. Het is trouwens ook heel handig voor mensen die moeilijk kunnen kiezen uit al die prachtige bestemmingen. En je hebt natuurlijk het hele jaar door wat om naar uit te kijken Niet verkeerd toch?

Bepaal wanneer je op vakantie wilt, maar blijf flexibel in de exacte data

Voor het vinden van jouw droomvakantie kan het helpen als je een periode hebt waarin je op vakantie kunt gaan, zonder aan een exacte datum vast te zitten. Neem in de zomervakantie bijvoorbeeld drie weken vrij, waarvan je één of twee weken op reis wilt. Eén dag eerder of later vertrekken kan namelijk veel uitmaken in de prijs van jouw perfecte vakantie aanbieding.

Over het algemeen zijn vakanties duurder in de schoolvakanties dan daar buiten. Ben jij gebonden aan de schoolvakanties? Geen zorgen, als je goed zoekt zijn er ook voor de schoolvakantie hele mooie aanbiedingen voor goedkope vakanties te vinden!

Zonvakanties zijn er niet alleen voor de zomer

Bij zonvakanties denken veel mensen direct aan de zomer. Maar liefhebbers van een zonvakantie kunnen het hele jaar door genieten.  En geef toe, koud en nat Nederland verruilen voor een zonnig oord klinkt toch altijd aantrekkelijk? Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke vakantie naar Aruba, Curacao, Egypte, Zuid-Afrika, Malediven of Brazilië.

Waar wacht je nog op?


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 TravelNieuws, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.