Zuid-Afrika vakantie zelf samenstellen

Zuid-Afrika vakantie zelf samenstellen

Op vakantie gaan naar het verre Zuid-Afrika klinkt voor veel mensen als iets speciaals. Dat is het natuurlijk ook, maar het is zeker niet onbereikbaar. Er zijn namelijk diverse rondreizen en reizen op maat beschikbaar voor praktisch elk budget. Zuid-Afrika is een land waar ontzettend veel te zien is en te beleven. Stel nu zelf je vakantie samen naar Zuid-Afrika voor een unieke belevenis.Rondreizen of stedentrip

Op vakantie gaan naar Zuid-Afrika zal voor de meeste mensen toch wel voornamelijk voor de safari zijn. Elke reisaanbieder heeft het namelijk over de grote 5 (Big five) welke je hier kunt zien. De 5 dieren waar we het dan over hebben zijn de Leeuw, Luipaard, Buffel, Olifant en Neushoorn welke je hier in het wild kunt bewonderen. In o.a. het wereldberoemde Krugerpark is dit mogelijk en is dan ook zeker een aanrader. Een dierentuin is hier niets bij kunnen we je alvast vertellen.

Zuid-Afrika is dan ook een land welke ideaal is voor een prachtige rondreis. Er zijn vele soorten rondreizen mogelijk met verschillende insteken. Je kunt natuurlijk voor de prachtige natuur en de wilde dieren die hier leven gaan. Echter Zuid-Afrika heeft ook een rijke geschiedenis en een prachtige cultuur welke overal te bewonderen is. Vooral Kaapstad is een miljoenenstad met vele prachtige bezienswaardigheden. Een stedentrip naar een Kaapstad of Johannesburg word wel eens gedaan, maar dan niet voor een weekendje weg. De vlucht van gemiddeld 10,5 uur is namelijk iets te lang om er even tussen uit te gaan.

Zelf rondreis samenstellen

Ondanks dat er al veel kant en klare rondreizen beschikbaar zijn is een rondreis Afrika zelf samenstellen natuurlijk ook leuk. Je kan namelijk de dingen die jij wilt doen op deze manier op een rijtje zetten. Wil je van alles wat, of juist een onderwerp centraal. Het aantal dagen, de steden waar je vandaan vliegt of naartoe vliegt. De keuze van hotels, appartementen of luxe eten. Je kan echt van alles bij elkaar stoppen waar dan vervolgens een prachtige individuele rondreis uitkomt. Er zijn diverse aanbieders om een rondreis naar Zuid-Afrika samen te stellen en op onlinevakantie.com vind u ze allemaal terug.

Als je naar Zuid-Afrika op vakantie gaat is het naar mijn mening wel belangrijk om de reis te boeken die jij wilt. Een georganiseerde rondreis kan voor velen al voldoende zijn. De prijzen liggen vaak iets voordeliger en je hebt een reisgezelschap. Wil je echter liever op jezelf zijn..... kies dan voor een op maat gemaakte rondreis.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 bassie83, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.