Wie kent hem niet, de mummy slaapzak

Wie kent hem niet, de mummy slaapzak

Wie kent hem niet, de mummy slaapzak. In deze mummy slaapzak kunt u lekker uzelf helemaal in verstoppen. Een mummy slaapzak heeft niet voor niet z’n leuke naam. Als u hierin ligt lijkt het net alsof er een mummy ligt. Heerlijk als het even slecht weer is, om in de tent in uw slaapzak te liggen en een potje te kaarten. Met de mummy slaapzak wordt kamperen nóg leuker!Mummy slaapzak bij de online kampeerwinkel. Bij Opblaasbare Tenten vindt u deze slaapzakken. De mummy slaapzak is verkrijgbaar in verschillende merken, zoals:

  • Coleman
  • Outwell
  • Polydaun

Ook kunt u kiezen uit verschillende kleurtjes, zoals: fel groen, blauw en zwart. Een mummy slaapzak sluit zo altijd aan op uw persoonlijke wensen.

Meer kampeerartikelen op de online kampeerwinkel

Op Opblaasbare Tenten vindt u naast een mummy slaapzak ook normale slaapzakken en Opblaasbare Tenten. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en merken. Naast slaapzakken zijn er nog veel meer kampeerartikelen in ons assortiment. Zo zijn er bijvoorbeeld tenten verkrijgbaar in onze webshop. Tenten voor 2 personen maar ook tenten voor 6 personen. Daarnaast kunt u ook kampeerverlichting bestellen. Deze zijn natuurlijk onmisbaar op een kampeervakantie! Verder vindt u ook tuinmeubelen op onze webshop. Ligbedjes om lekker op te zonnen, maar ook dinertafels om ’s avonds aan te eten. Daarnaast vindt u nog slaapmatjes, aerobedden, kajaks en opblaasboten in ons assortiment.

Online bestellen

Op de online kampeerwinkel bestelt u makkelijk en snel een mummy slaapzak. Daarnaast profiteert u van verschillende voordelen als u bij ons bestelt. Wij garanderen namelijk een super snelle levering, zodat u zo snel mogelijk van een mummy slaapzak kan genieten. Ons streven is om binnen 3 werkdagen te leveren. Ook betaalt u online bij ons geheel veilig. Daarnaast bieden wij een uitstekende service. Als u vragen of problemen heeft kunt u ons altijd telefonisch bereiken. Ook geven wij graag persoonlijk advies, daarvoor kunt u bellen.

Bestel vandaag nog een mummy slaapzak online bij de online kampeerwinkel of kom langs in onze kampeerwinkel!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 BOBlog, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.