In enkele minuten of seconden jouw tent opzetten doe je met een pop up tent.

In enkele minuten of seconden jouw tent opzetten doe je met een pop up tent.

Pop up tenten zijn tenten die je zelf niet in elkaar moet steken, een popup tent klapt helemaal uit zichzelf open. Ideale tentjes voor een festival of een kort weekend.Pop up tent: snel en eenvoudig!

Een tent opzetten is kinderspel… in ieder geval toch wanneer u een pop up tent hebt. Gewoon een kwestie van de tent opgooien, en de constructie vouwt grotendeels vanzelf uit elkaar. Ideaal voor op het festivalterrein, als bijzettent of voor korte kampeertrips!

Wat is een pop up tent?

Pop up tenten zijn, zoals de naam het al aangeeft, tenten die u bliksemsnel kan opzetten. Met popup tenten worden meestal de zogeheten ‘opgooitentjes’ bedoeld, die zichzelf uitvouwen wanneer u ze opgooit. Ook al komt u pas laat aan op de camping of het festivalterrein, uw tent hebt u zo opgezet, verankerd en slaap-klaar gemaakt! Ideaal ook wanneer het regent bij aankomst.

De popuptent weer afbreken gaat ook vrij simpel, maar vergt wel wat oefening. Op YouTube zijn verschillende filmpjes te vinden met handige tips om uw popup tent weer eenvoudig en zonder stress in de verpakking te krijgen.
Let op dat pop up tenten niet allemaal uit een buiten- en binnentent bestaan. Hierdoor isoleren ze minder goed en kunnen ze zelfs ook minder waterbestendig zijn, al kan u daar dan wel extra coating voor kopen.

Ook snel op- en af te bouwen: een opblaastent

Wilt u graag een wat grotere tent die u eveneens erg snel en eenvoudig kan opstellen? Dan is een opblaasbare tent een goede optie!

Een oppompsysteem vervangt de traditionele tentstokken of boogstokken, waardoor de tent eenvoudig op te pompen is en snel rechtop staat. Dankzij de degelijke constructie, zijn opblaasbare tenten erg stabiel en stevig, en kan u deze ook in familieformaat verkrijgen, compleet met verschillende compartimenten. Ook het afbreken is een fluitje van een cent. Deze tenten zijn net als de ‘gewone’ tenten meestal met binnen- en buitenzeil verkrijgbaar.

Opblaasbare tent of pop up tent kopen?

Wilt u een tijd die u in een mum van tijd kan opbouwen en weer afbreken? In het ruime aanbod van Opblaasbare Tenten vindt u verschillende pop up tenten en opblaastenten, die u snel en veilig online kan bestellen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 BOBlog, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.