Waarom een SVR camping Limburg?

Waarom een SVR camping Limburg?

Een SVR camping in Limburg biedt een unieke kampeerbestemming bij de boer. Ontdek in deze blog waarom jij een SVR camping in Limburg moet uitproberen.Wat is een SVR camping?

SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie en is een organisatie die het kamperen bij de boer mogelijk maakt. In Nederland zijn er zo'n 1200 campings en accommodaties aangesloten, waaronder ook SVR campings in Limburg. Daarnaast is er ook een groot aanbod SVR campings door heel Europa te vinden. Bij een SVR camping heb je de mogelijkheid om met je eigen tent, camper, caravan of vouwwagen te kamperen. Sommige accommodaties bieden zelfs extra's zoals logeren in een safaritent of boomhut. Het logeren bij de boer is hiermee een unieke ervaring dat zich kenmerkt door gastvrijheid, een eerlijke prijs en een vakantie zonder gedoe. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een ontspannen vakantie waar tevens veel te doen is.

Kamperen in de prachtige natuur

Limburg kenmerkt zich door haar prachtig heuvelachtige landschap, rust én historie. Deze elementen komen allemaal samen op een SVR camping in Limburg. Je slaapt namelijk midden in de open natuur. Hier is rust en ruimte in overvloed, waardoor je lekker even de hectiek van het dagelijks leven kunt vergeten. Bovendien kan je de natuur verder ontdekken door de vele wandel- en fietsroutes die nabij SVR campings in Limburg te vinden zijn. Zo kan je eenvoudig wandelend of fietsend de vele historische plekken in Limburg ontdekken. Ben je een natuur- en cultuurliefhebber? Dan is een SVR camping de ideale vakantiebestemming voor jou.

Leuke activiteiten voor jong en oud

Wat maakt een SVR camping nu zo anders dan andere campings? Een boerencamping biedt veel speciale activiteiten dan enkel jeu de boules of speeltuinen. De camping biedt met name voor kinderen veel leuke activiteiten om te doen. Bekijk hoe koeien gemolken worden, help mee fruit te plukken, voer de geiten of ga kalfjes aaien. Het boerenleven is heel anders dan thuis en er is elke dag iets nieuws te beleven. Daarnaast bieden SVR campings de gezelligheid van een normale camping. Zo kan je na een dag vol activiteiten genieten van een maaltijd met je campingburen, een georganiseerde borrel met de hele camping bijwonen of deelnemen aan een bingoavond. Zowel ouders als hun kinderen zullen zich daarom op een SVR camping niet snel vervelen.

Persoonlijke sfeer

SVR campings kenmerken zich door de gastvrijheid. Bij een SVR camping ben je immers geen nummertje. Elk SVR camping heeft een limiet aan campinggasten, zodat de campingeigenaren alle gasten een fijn verblijf kunnen bieden. De campingeigenaren kennen hun gasten en proberen er alles aan te doen hen een fijne vakantie te bezorgen. Ze nemen de gasten mee in alle werkzaamheden die komen kijken op een boerderij. Deze krijg je normaal als buitenstaander niet te zien. Bovendien organiseren de boeren etentjes of borrels voor de hele camping. Het geeft een hele onbevangen persoonlijke en bovenal gezellige sfeer, die je niet snel op andere campings zal tegenkomen.

Eerlijke prijs

Een groot verschil met reguliere campings is dat SVR campings erg betaalbaar zijn. De boeren willen namelijk een eerlijke prijs bieden tegen een fijn vakantieverblijf. Zo betaal je bij een SVR camping in Limburg voor twee personen gemiddeld zo'n €16,50,- per dag. In vergelijking met de standaard campingprijzen van zo'n €40,- à 50,- per nacht, in combinatie met de veelzijdige activiteiten op een SVR camping, is dit natuurlijk een groot verschil.

SVR camping Limburg boeken

Ben je op zoek naar een rustige camping, die veel unieke activiteiten biedt en omringd wordt door een adembenemend landschap? Zoek niet verder en kom logeren bij de boer. Dit doe je door een campingplaats bij een van de vele SVR campings in Limburg te boeken, zoals bij Camping 't Vossenveld. Een vakantie op een SVR camping zal je niet snel vergeten.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 LizaDekkers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.