Maatwerk en prints voor jouw ideale evenementenvloer

Maatwerk en prints voor jouw ideale evenementenvloer

Bij ieder evenement mag een goede vloer niet ontbreken. Niks is dan fijner dan maatwerk en prints precies zoals jij het wilt hebben. Het verschilt natuurlijk per evenement welke vloer je nodig hebt. Wordt er een sportevenement gehouden dan wil je misschien wel kunstgras als ondervloer maar je wilt de mensen misschien ook op een speciale manier ontvangen. Dit is mogelijk door deze te ontvangen op een speciale op maat gemaakte rode loper. Het voordeel van deze vloeren is dat het gemakkelijk kan worden neergelegd en weer worden verwijderd. Hier is geen grote schoonmaak voor nodig.  Een maatwerk vloer waar je op kunt bouwen

Maatwerk en prints zijn ideaal om jouw evenementenvloer op te pimpen en precies zo te maken zoals jij dat wilt. Toch komt er meer bij kijken. Je kan de vloer precies maken zoals jij wilt maar deze moet wel effectief zijn. Sta je bijvoorbeeld op een beurs waar je veel mensen moet ontvangen, dan wil je niet de vloer al naar een paar bezoekers gaat opkrullen of vies wordt. Het is daarom ook belangrijk dat de kwaliteit altijd boven het uiterlijk gaat. De kans op struikelpartijen of erger wordt hiermee voorkomen.

 

Opvallende print voor jouw vloer

De meeste evenementvloeren zijn vaak standaard en van dezelfde maat voorzien. Zoals hierboven vermeld is het mogelijk om maatwerk vloeren en prints te maken. Organiseer jij een evenement die niet in een standaard ruimte plaats vindt en wil je toch een opvallende vloer, dan is dat zeker mogelijk. Van glitter vloeren tot verschillende kleuren lopers of vloeren met opdruk, niks is onmogelijk. Hierbij moet wel rekening worden gehouden dat de vloer past bij het type evenement dat wordt gehouden. Heb je een chic gala dan is het niet verstandig om een kunstgras vloer neer te leggen of allerlei soorten kleuren. Wees dus creatief maar let ook op!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 jasonsanches, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.