Kusadasi Turkije

Kusadasi Turkije

We boekten spontaan een snelle vakantie in Turkije gedurende het lange weekend - de belangrijkste reden was de aanwezigheid van een Turkse bruiloft door onze vrienden bij Kusadasi.We boekten spontaan een snelle vakantie in Turkije gedurende het lange weekend - de belangrijkste reden was de aanwezigheid van een Turkse bruiloft door onze vrienden bij Kusadasi. Via een boekingssite hebben we een goed hotel gevonden aan de Egeïsche Zee nabij de stad Kusadasi.
Zoals verwacht was de vlucht van Rotterdam naar Izmir niet spectaculair en dankzij het late vertrek om 22.50 uur goed voor een eerste pauze. Eenmaal in Izmir was de bustransfer naar het hotel naadloos. Godzijdank was de chauffeur veel alerter dan wij en reed ons bijna twee uur door de donkere nacht.

Rond 04.30 uur kwamen we aan bij Hotel SunConnect Atlantique, waar een vriendelijke medewerker ons begroette. Door de nachtelijke trip zochten we eigenlijk alleen naar het bed en vielen tevreden in slaap.
De eerste dag op de Egeïsche Zee in de herfst
Vrijdagochtend werd we direct wakker van de zon, die begin oktober de thermometer ook verwarmde tot bijna 30 ° C. Dus we zouden vier echt zonnige dagen moeten ervaren.

In een goed humeur besloten we om het ontbijtbuffet te nemen. De selectie was erg goed en gevarieerd. Verrassend genoeg waren er maar heel weinig gasten in het hotel. Dit kan enerzijds te maken hebben met het laagseizoen, maar anderzijds ook met de politieke situatie. Hoe dan ook: we hadden de vrije keuze zowel bij het zwembad als op het strand en in het aangesloten aquapark!

Het gehele systeem van de SunConnect wordt zeer schoon gehouden. U kunt kiezen tussen een groot zwembad voor gezinnen en een apart groot zwembad voor volwassenen alleen als "ontspanningszone". Handig genoeg was een van de twee hotelbars ook bij het ontspanningszwembad. De bars waren in principe open van ontbijt tot 23.00 uur. Dan kunt u overstappen op de stranddisco, waar het all-inclusive aanbod niet meer geldig was.

Overigens verblijven we in hotel aqua fantasy kusadasi. Een uitermate goede keuze.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Rafa, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.