Lara Beach

Lara Beach

Antalya is een fantastische stad aan de westkust van Turkije. U kunt vele dagen besteden aan het verkennen van deze zorgvuldig bewaarde stad, terwijl u andere dagen kunt doorbrengen op de kliffenAntalya is een fantastische stad aan de westkust van Turkije. U kunt vele dagen besteden aan het verkennen van deze zorgvuldig bewaarde stad, terwijl u andere dagen kunt doorbrengen op de kliffen, terwijl u van de ene waterval naar de andere wandelt.
Wat gebeurt er echter als u geen persoon van een klif bent en u toch tijd in Antalya wilt doorbrengen? Gelukkig heb je een fenomenale optie, waaronder veel tijd doorbrengen op Lara Beach!

Waar ligt Lara Beach?

Lara Beach Antalya ligt direct aan de Middellandse Zee, aan de Riviera-kust van Turkije. U kunt dit strand gemakkelijk bereiken na tien minuten rijden vanaf de internationale luchthaven van Antalya. Dat betekent dat u binnen een paar uur vanuit dit deel van het Midden-Oosten, Europa of Azië naar dit deel van Turkije kunt vliegen en op elk moment van het jaar een fantastische strandvakantie kunt hebben!

Redenen om ervoor te kiezen om tijd door te brengen op Lara Beach

Er zijn veel verschillende redenen waarom u ervoor zou kiezen om tijd door te brengen op Lara Beach Antalya. De eerste is dat dit strand acht kilometer lang is en daarmee een van de langste stranden van het hele land. Het zand is superzacht, maar je zult in sommige gebieden een paar kiezelstenen tegenkomen als je langs de kust loopt.
U mag ook geen korting geven aan de meerdere hotels en badplaatsen langs de zandstranden van Lara Beach Antalya. Terwijl u ervoor kunt kiezen om in een van de all-inclusive 5-sterren luxe resorts te verblijven, kunt u ook een van de themahotels, designhotels en zelfs een van de clubhotels selecteren. Bekijk Limak Lara Resort voor een onvergetelijke vakantie!

Dingen om te doen in Lara Beach

Op Lara Beach Antalya wachten u tal van avonturen! Het enige dat u hoeft te doen, is bepalen welke bovenaan uw lijst moeten staan ​​en welke mogelijk moeten wachten op een volgend bezoek.

Watersport

Dit strand is perfect voor watersporten, en u zult merken dat u alles doet, van windsurfen, jetskiën en parasailen. Als je het water echter beu bent of het strand vanuit een ander perspectief wilt zien, kun je altijd een catamaran meenemen om een ​​beetje te verkennen.

Boodschappen

Iedereen heeft een pauze nodig van de zon en het zand, evenals het water als ze op vakantie zijn. Wanneer u zich realiseert dat u iets anders nodig heeft, kunt u overwegen om de Antalya Bazaar te bezoeken. Deze bestemming zal de manier waarop je naar winkelen kijkt in de toekomst veranderen, omdat het vrij uniek is.
De kraampjes zijn gevuld met alles, van vers voedsel en verschillende kruiden tot souvenirs en kledingartikelen. Terwijl je met de lokale bevolking en andere toeristen ronddwaalt, zul je snel leren dat je moet ruilen voor de dingen die je wilt, dus je hoeft niet meer te betalen dan zou moeten.
Kijk en luister een tijdje naar de lokale bevolking voordat je ruilhandel probeert. Natuurlijk kost het wat tijd om je vaardigheden aan te scherpen, maar tegen het einde van je tijd op de Antalya Bazaar zou je deals moeten kunnen sluiten met de beste van hen!
Als je niet kunt vinden wat je nodig hebt op de Antalya Bazaar, dan kun je iets verder van Lara Beach naar Lara-Kundu gaan. Hier vindt u merkartikelen, evenals veel van de meer traditionele souvenirs waar u naar op zoek bent.

De nachten

Aan het eind van de dag denkt u misschien dat u de stad uit gaat om te feesten. Maar de hotels langs het strand van Lara Antalya hebben het u gemakkelijk gemaakt om binnen te blijven en toch een geweldige tijd te hebben. Je kunt kiezen welke shows je wilt zien welke dansclubs je wilt bezoeken en welke trivia-avonden je moet bijwonen. Voeg de overvloed aan bars toe en je zult merken dat de drankjes nooit ophouden met stromen, en het plezier stopt nooit onder de nachtelijke hemel.

Waarom is deze bestemming uniek?

Alle drie deze stranden worden beschouwd als Blauwe Vlag-stranden, wat een moeilijke vereiste is om te bereiken. Om een ​​Blauwe Vlag te krijgen, moet een strand voldoen aan de criteria voor veiligheid, toegankelijkheid, milieunormen en zelfs educatieve normen. Als een strand eenmaal op de lijst staat, is er geen garantie dat het het volgende jaar weer zal worden gehaald.
Je zult het heerlijk vinden om het rustig aan te doen op Lara Beach Antalya als je niet van wandelen naar de top van kliffen houdt of iets van dat soort activiteiten! Plan dus vandaag nog uw reis naar Antalya en begin een vakantie van uw leven te hebben. U kunt het maandelijkse weer en klimaat in Antalya bekijken voordat u uw vakantie boekt!

Hoewel we u aanraden om de juiste hoeveelheid tijd op Lara Beach Antalya door te brengen, moet u ook een paar uur doorbrengen op de andere twee genoemde stranden. De reden hiervoor is dat je meer van de lokale bevolking zult zien op zowel de stranden van Konyaaltı als Mermerli. Die lokale bevolking is altijd een schat aan informatie als het gaat om wat je nog meer moet doen tijdens een bezoek aan dit deel van het land.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Rafa, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.