Hotel handdoeken de ideale souvenirs

Hotel handdoeken de ideale souvenirs

Een compleet uitgeruste hotel badkamer kan natuurlijk niet zonder handdoeken. Hotelgasten verwachten niet anders en het scheelt ze extra bagage meenemen. Maar hotel handdoeken met logo en naam zijn best een geliefd item als souvenir.Hotel Handdoek bedrukken

Als hotel maak je gebruik van hotel supplies waar het hotel naam en logo op staat. De shampoo’s, naaisetjes, slippers, noem maar op. Maar het zijn vooral de duurdere hotels die dat ene beetje extra luxe geven laten ook hun badjassen en handdoeken bedrukken met naam en logo.

Alhoewel dit ter gebruik wordt aangeboden aan de gasten bestaat de kans dat deze items door de gasten meegenomen worden wanneer ze vertrekken. Alhoewel dat voor flesjes shampoo en naaisetjes, et cetera niet zo’n issue is, is dit wel het geval bij de badjassen en handdoeken. Hiermee worden toch kosten gemaakt die verloren gaan. Om die reden zijn er veel hotels die dus geen gepersonaliseerde handdoeken laten maken.

Luxe uitstralen

Maar hotels, met name 5 sterren hotels, kunnen nog verder gaan met het uitstralen van luxe. Hotels gaan ook door met hun eigen bedlinnen met daarin hun logo geweven en ook de kussens. 

Daarnaast bieden luxehotels nog meer gepersonaliseerde hotel supplies aan dan een gemiddeld hotel. De meeste hotels houde het bij de zeepjes, shampoo en naaisetjes terwijl luxehotels verdergaan met hun logo bedrukken:

  • glaswerk

  • servies

  • bedlinnen

  • eigen wijn in de minibar

Er is veel om te noemen waar luxehotels aan de gemiddelde hotel voorbijgaan. Maar één ding is zeker, de gasten nemen hotel supplies mee naar huis. De vraag blijft is in hoeverre gasten dit doen.

Diefstal

Het komt voor dat er gasten zijn die veel verder gaan dan alleen hotel supplies en een handdoek meenemen. Er zijn verhalen die tonen hoe ver men echt kan gaan zoals:

  • chromen kranen uit de badkamer

  • LCD televisies 

  • kroonluchters

  • wandspiegels

Hotels houden rekening met het stelen van spullen door gasten en calculeren dit risico inmiddels al in de kamerprijs. Dus hoeveel er uiteindelijk gestolen wordt, de kosten worden toch wel weer verhaald op de gasten.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 SjoerdKleijheeg, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.